Skip to content

Tidens trends

Tidens trends

Vi inviterer alle FOF's kreative undervisere til et spændende oplæg om tidens trends med kreativ konsulent, Luisa Traina fra PEJ-gruppe. Kreative undervisere er velkomne, uanset hvad de underviser i, og hvor i landet de underviser. 

Tid og sted
Kurset afholdes torsdag den 23. juni kl. 13.00-14.30 online via Zoom

Kursets indhold
Ved dagens oplæg vil kreativ konsulent, Luisa Traina, fortælle om de makrotrends, som hun ser her og nu, men også de næste to år frem. Vi skal se meget nærmere på design og forbrugeren samt hvilke effekter det vil have på forskellige håndværksfag i de kommende år. 

Luisa vil fortælle om, i hvilken retning design og forbrugeren bevæger sig og hvilke store forandringer der særligt sker i modebranchen. Luisa vil blandt andet berøre modekalenderen, retail tendenser, made-to-order, fast fashion vs. Slow fashion, bæredygtighed og håndværk. 

Slutteligt vil Luisa også kigge nærmere på, hvad forbrugeren kræver, hvad der er vigtigt for dem og hvordan det vil påvirke håndværket i fremtiden. Dette oplæg vil altså give dig et smugkig på nogle af de helt store tendenser og historier, som rammer mode og design. 


Om foredragsholderen
Luisa er kreativ konsulent. Hun er uddannet fra London College of Fashion med Masters i Fashion Communication, og hun har arbejdet 17 år som med trends og mode på internationalt niveau.

Luisa har arbejdet som trendforecaster i trendbureauer som WGSN, Stylesight, Fashion Snoops og Styles i både London, Milano og København i over syv år. Her stod hun bag trendrapporter for de kommende sæsoner sammen med de andre research-teams og dækkede modeuger, messer, designer- og retail-interviews samt specifikke trend-workshops for trendbureauernes kunder. Luisa har arbejdet med store brands såsom Dolce & Gabbana, Versace, H&M, Gap, Barilla Pasta, Nokia med flere.

Hun har været designchef hos Esprit i Düsseldorf samt hos Vero Moda. Sidenhen også som trend director hos Bestseller med mærker som Vero Moda, Mamalicious, Minimize, Noisy May og Junarose på sit CV.

Pris
Kurset koster 350 kr. at deltage i for FOF’s undervisere.

Tilmelding
Du tilmelder dig kurset via dette link. 

Vær opmærksom på, at det ikke er muligt at få pengene retur efter køb af billet. Køb af kurser, foredrag og lignende her på hjemmesiden er ikke omfattet af fortrydelsesretten (jf. forbrugeraftalelovens §18, stk. 2 - nr. 12).

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på info@fof.dk eller tlf.: 30 36 64 36