Skip to content

Lær at skrive tekster til web

Lær at skrive tekster til web

Vi inviterer alle FOF's medarbejdere og undervisere til en online workshop om, hvordan man skriver det gode tekst til web. Du er velkomne, uanset hvilket fag du arbejder med og hvor i landet.

På denne workshop skal vi arbejde med, hvordan du skriver en tekst, der fanger opmærksomheden på web. For at skrive en god tekst til web er det vigtigt at tage udgangspunkt i den brugersituation, læseren er i. På denne workshop vil vi derfor gå i dybden med, hvordan man læser på web, og hvilke konsekvenser det har for teksten. Vi vil gennemgå principperne for en god webtekst samt lave praktiske øvelser. I løbet af workshoppen kommer vi bl.a. ind på: 

Hvordan læser man på web? 
Hvad skal du tage højde for, når du skriver til web? 
Hvordan skriver du en god tekst til web? 

Medbring din nuværende kursusbeskrivelse, så tager vi udgangspunkt i dén og arbejder med, hvordan vi gør den bedre både skriftligt og visuelt. 

Tid og sted
Workshoppen finder sted onsdag den 25. maj kl. 10.00-13.00 online via Zoom.
Der er afsat tre timer til kurset, men da der er indtænkt tid til spørgsmål, afhænger den endelige længde af deltagernes spørgsmål. Workshoppen varer derfor ikke nødvendigvis alle tre timer.
 
Praktisk information
Workshoppen faciliteres af konsulent i digital markedsføring Kathrine Kristensen og kommunikationskonsulent Anne-Nora Stensig.
Workshoppen vil blive optaget og efterfølgende delt med kursets deltagere.

Pris
Workshoppen koster 250 kr. at deltage i for FOF's medarbejdere og undervisere.

Tilmelding
Du tilmelder dig workshoppen via dette link. Der er i alt plads til 35 deltagere og tilmelding foregår efter “først til mølle”-princippet. 
Tjek altid om du har fået en bekræftelse efter køb. Kig eventuelt i dit spam-filter.
Du vil efter tilmelding, senest dagen før afholdelsen af workshoppen, få tilsendt et link til deltagelse. 

Afbud
Bliver du efter tilmelding forhindret i at deltage, bedes du skrive til Helle Dannemand og meddele dette på: info@fof.dk.
Vær opmærksom på, at det ikke er muligt at få pengene retur efter køb af billet. Køb af kurser, foredrag og lignende her på hjemmesiden er ikke omfattet af fortrydelsesretten (jf. forbrugeraftalelovens §18, stk. 2 - nr. 12).

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på info@fof.dk eller tlf.: 30 36 64 36