Skip to content

Online stemmetræningskursus

Online stemmetræningskursus

Vi inviterer alle FOF's undervisere til et onlinekursus i stemmetræning (vær opmærksom på, at der er tale om stemmebrug ved tale og ikke sang) med Henriette Lundbøl. Alle er velkomne, uanset hvilket fag de underviser i og hvor i landet.

Som underviser har du et stemmekrævende job, og er derfor afhængig af en sund og holdbar stemme. Med stemmen som et vigtigt arbejdsredskab er du nødt til at være bevidst om, hvordan du bruger den, så du undgår belastende gener som f.eks. hæshed, træthed i stemmen, øget rømmetrang, ømhed/smerte, følelsen af en "klump" i halsen, manglende luft til at gennemføre sætninger, samt stemmesvigt mv.

Kursets indhold
På dette onlinekursus får du indsigt i, hvordan du bruger din stemme hensigtsmæssigt, så du undgår slid og overbelastning. Kurset består af oplæg/teori om korrekt stemmebrug og øvelser. Du vil desuden efter kurset få tilsendt 5 konkrete stemmeøvelser, du kan lave, før du skal undervise, samt 2-3 øvelser, du med fordel kan lave efter din undervisning, så du passer på din stemme.

En stemme som klinger frit og ubesværet, gør dig i stand til at kommunikere langt mere effektivt og medvirker til, at dit budskab nemmere trænger igennem.

Tid og sted
Onlinekurset i stemmetræning afholdes mandag d. 12. september 2022 kl.15:00 - 17:20 via Zoom.

Underviser
Henriette Lundbøl er diplomuddannet rytmisk sanger og sangpædagog ved Det Jyske Musikkonservatorium (cand. musicae) samt uddannet talepædagog. Med denne baggrund har hun gennem en lang årrække opbygget stor erfaring og ekspertise i arbejdet med stemmen på et højt niveau. Henriette har undervist siden 1996, og arbejder i dag som privatpraktiserende sang - og talepædagog, hvor hun underviser private og erhvervsfolk, samt afholder stemmekurser og workshops.

Praktisk information
Du bedes have en måtte (yogamåtte eller anden måtte) parat til kurset og iføre dig løst og behageligt tøj.

Pris
Kurset koster 250 kr. at deltage i for FOF's undervisere.

Tilmelding
Du tilmelder dig kurset via dette link.

Kurset foregår online på mødeplatformen "Zoom". Tilmeldinger foregår efter "først til mølle"-princippet.

Tjek altid om du har fået en bekræftelse efter køb. Kig eventuelt i dit spam-filter.

Du vil efter tilmelding, senest dagen før afholdelsen af kurset, få tilsendt et link til deltagelse.

Afbud
Bliver du efter tilmelding forhindret i at deltage, bedes du skrive til Helle Dannemand og meddele dette på: info@fof.dk.
Vær opmærksom på, at det ikke er muligt at få pengene retur efter køb af billet. Køb af kurser, foredrag og lignende her på hjemmesiden er ikke omfattet af fortrydelsesretten (jf. forbrugeraftalelovens §18, stk. 2 - nr. 12).

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på info@fof.dk eller tlf.: 30 36 64 36

Vi glæder os til at "se" dig på kurset.

Med venlig hilsen

FOF