Skip to content

2-timers kursus i reels + stories på Instagram

2-timers kursus i reels + stories på Instagram

Kom med på et 2-timers onlinekursus, hvor du lærer, hvordan du kan bruge reels og stories som en del af markedsføringen af dine kurser.

Kurset i reels og stories på Instagram er for FOF’s undervisere i alle fag og medarbejdere.

På kurset lærer du, hvordan du ved hjælp af små klip kan skabe videoer, der kan øge salget af dine kurser. Vi gennemgår, hvordan du kan optimere kvaliteten af din video, hvad enten du bruger din telefon eller et kamera.

Du vil også få en kort præsentation af forskellige (gratis) redigeringsprogrammer og tips til at klippe videoer, der fanger folks opmærksomhed.

Derudover gennemgår vi, hvordan du deler en reel på Instagram, hvilken slags musik der trender (og dermed får dine videoer længere ud), optimal længde på din videoer, opsætning af coverbillede, tekst på videoer, og ting du kan gøre, for at din video når længere ud.

Vi gennemgår også forskellige funktioner for stories, og hvordan du kan bruge stories før, under og efter dine kurser.

Om underviseren
Kurset undervises af Content Creator Johanne Mosgaard, der står bag profilen @Englerod på Instagram. Johanne er uddannet multimediedesigner og PBA i International Handel og Markedsføring og arbejder til daglig med videoproduktion (med fokus på reels) for virksomheder og til hendes egen profil. Derudover afholder Johanne også selv madkurser og har derfor erfaring med videoproduktion og markedsføring af disse.

Pris
Det koster 250 kroner at deltage på kurset for FOF’s undervisere og medarbejdere.

Tid
Kurset finder sted torsdag den 22. september klokken 15.00 – 17.30.

Sted
Online på Zoom. Du får tilsendt et link til deltagelse senest dagen inden kurset.

Tilmelding
Du kan tilmelde dig i Place2Book på dette link. Sidste frist for tilmelding er torsdag den 22. september 2022 klokken 08.00.

Afbud
Bliver du efter tilmelding forhindret i at deltage, bedes du skrive til Nina Kongshaug og meddele dette på: nina@kongshaug-changes.dk.

Vær opmærksom på, at det ikke er muligt at få pengene retur efter køb af billet. Køb af kurser, foredrag og lignende her på hjemmesiden er ikke omfattet af fortrydelsesretten (jf. forbrugeraftalelovens §18, stk. 2 - nr. 12).

Spørgsmål?
Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Nina Kongshaug på nina@kongshaug-changes.dk eller tlf.: 31 32 17 36.