Skip to content

TikTok for begyndere

TikTok for begyndere

Vi inviterer alle FOF's undervisere og medarbejdere til et online kursus i TikTok for begyndere. Alle er velkomne, uanset hvilket fag de arbejder med og hvor i landet.

 

På dette online kursus får du en introduktion til brug af TikTok. Vi vil til kurset kigge nærmere på, hvad TikTok er og hvad det sociale medie kan bruges til i FOF. Det primære fokus vil være på videoer og optagelser på mobilen. Vi skal bl.a. se nærmere på:

  • at optage videoer
  • at uploade videoer til Tiktok
  • at bruge hashtags
  • TikTok Feed

For at deltage i kurset, skal du allerede have downloadet TikTok samt oprettet en brugerprofil. Derudover skal din telefon kunne optage videoer, og du skal selv kunne optage videoer.

Kurset undervises af Kathrine Kristensen fra FOF’s sekretariat.

Tid og sted
Kurset afholdes torsdag den 19. maj kl. 10.00 - 13.00 online via mødeplatformen Zoom. Der er afsat tre timer til kurset, men da der er indtænkt tid til spørgsmål, afhænger den endelige længde af deltagernes spørgsmål. Kurset vil derfor ikke nødvendigvis vare alle tre timer. 

Du vil efter tilmelding, senest dagen før afholdelsen af workshoppen, få tilsendt et link til deltagelse.

Praktisk information
Kurset vil blive optaget og deles efterfølgende med kursets deltagere. 

Pris
Kurset koster 250 kr. at deltage i for FOF’s undervisere og medarbejdere.

Tilmelding
Du tilmelder dig kurset via dette link. Der er i alt plads til 35 deltagere og tilmelding foregår efter “først til mølle”-princippet.

Tjek altid om du har fået en bekræftelse efter køb. Kig eventuelt i dit spam-filter.

Du vil efter tilmelding, senest dagen før afholdelsen af kurset, få tilsendt et link til deltagelse.

Afbud
Bliver du efter tilmelding forhindret i at deltage, bedes du skrive til Helle Dannemand og meddele dette på: info@fof.dk.
Vær opmærksom på, at det ikke er muligt at få pengene retur efter køb af billet. Køb af kurser, foredrag og lignende her på hjemmesiden er ikke omfattet af fortrydelsesretten (jf. forbrugeraftalelovens §18, stk. 2 - nr. 12).

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på info@fof.dk eller tlf.: 30 36 64 36