Skip to content

Kom 360 grader rundt om din undervisning

Lær bedre at afkode dine kursister og få styr på forskellige læringsstile.

God undervisning er også at tage hensyn til at mennesker er forskellige og lærer forskelligt. I værktøjskassen med læringsstile er der masser af godt indhold til at optimere din undervisning, så dine kursister på en gang oplever både tryghed og får fremmet lysten til at lære faget med netop dig som underviser.

Indhold

Når du mestrer læringsstile, kan du meget bedre navigere i mødet med eleverne; hvem er de, føler de sig trygge i rummet, er de rastløse, er de trætte? Vi har forskellige måder at indlære på, nogle af os lærer måske bedst ved at se billeder, nogen ved at lytte og andre ved at røre ved tingene. Med kendskab til forskellige læringsstile, kan du meget bedre afkode dine elever og du får du langt nemmere ved at sammensætte et godt undervisningsforløb, som fanger og fastholder dem.
 
Intensivt og praktisk mini-kursus der giver dig:

  • Den grundlæggende baggrund og forståelse for, hvorfor læringsstile virker.
  • Indblik i ’Lær Bedre™ modellen’, der guider dig 360° rundt om læringsstile, så du altid ved, hvilke knapper du kan dreje på for at give dine kursister den bedst mulige oplevelse. 
  • Konkrete tips til, hvordan du tilpasser din undervisning til forskellige læringsstile. 
  • Ideer til undervisningsmateriale, der tiltaler alle kursister – ikke kun dem, der kan li’ print og PowerPoints.
  • Geniale hacks til, hvordan du kan afkode din kursists motorvej til læring, så du kommer nemmere igennem med dit budskab. 
  • Fremtidens hotte begreb MBS, og hvad det betyder for dig og din undervisning. 

Underviseren

Kursusleder og underviser på dette kursus er Uddannelseshusets chefunderviser, pædagogisk ansvarlig og partner Anja Thybo. 

Anja har designet kurser og undervist ledere, medarbejdere og unge studerende siden 2005. Hun ved hvad der virker i undervisningen, og hvordan du kan fange og fastholde og engagere dine deltagere, så de får lyst til at komme igen og igen på dine kurser. 

Anja er certificeret Master Coach, forfatter af coachingbogen ’Spørg mig lige’ og så er hun passioneret læsehest og læringsekspert.

 

Målgruppe 

Kurset er målrettet og udviklet specifikt til FOF's undervisere, uanset hvilken underviserrolle(r) du står i. Med øje for vigtigheden af tilgange til læringsstile, og dertil en opkvalificering eller genopfriskning med de bedste værktøjer i underviserrygsækken er indholdet givet som en forudsætning for en god underviser-/læringsoplevelse.

 

Fakta om kurset    

Deltagerpris

FOF-undervisere:
Tilbud: Early Bird-pris á kr. 450,00 til og med 1. september, herefter er prisen kr. 600,00.

Øvrige deltagere uden for FOF-regi:
Tilbud: Early Bird-pris á kr. 900,00 til og med 1. september, herefter er prisen kr. 1.200,00.

Tid og sted

Fredag den 15. december 2023.

Online kursus fra kl. 09.00-12.00.

(Link til deltagelse sendes forud kurset)

Du kan tilmelde dig på dette link

Det siger tidligere kursusdeltagere:

”Jeg fik det ud af det at se min undervisning med nye øjne og det åbnede op for muligheden om mere samarbejde med kursisterne på tværs”.

”Fint at blive mindet om hvordan vi lærer forskelligt. Fine redskaber til at tilrettelægge min undervisning bedre og ikke mindst evaluere og følge op på undervisningen til næste gang”.

”Jeg føler at jeg har fået en indsigt i de grundlæggende behov, så jeg bedre kan sætte rammerne for en god undervisning”.

” Det var meget interessant at lære om de forskellige læringstyper, at vi ikke alle integrerer information på samme måde. Jeg vil tilpasse min undervisning derefter. Det var også godt at kunne spørge andre undervisere til råds og få tips fra de mere erfarne inden for mit fag”. 

Har du bemærket?

Eksterne deltagere er velkomne på kurser arrangeret for undervisere i FOF, fx undervisere fra andre oplysningsforbund m fl. Del derfor gerne information om dette arrangement med dine ’kollegaer’ i faget.