Skip to content

Her kan du få foredrag og kurser i 5 kommuner: Hjørring, Frederikshavn, Brønderslev, Jammerbugt og Læsø. Hvis et kursus allerede er startet, kan du stadig nå at deltage. Ring til os på tlf. 7025 5050 (mandag-torsdag kl. 10-14)

Motion og træning i FOF

Power Yoga - styrke, bevægelse og meditation

Power Yoga - styrke, bevægelse og meditation

Vil du gerne udfordres på din fysiske og mentale styrke og fleksibilitet? Så kom og prøv power yoga! 

I power yoga (også kaldet flow yoga eller vinyasa yoga) er der fokus på både musklerne og den mentale styrke. Især musklerne omkring rygsøjlen og maven er i arbejde (coremusklerne). Der er sved på panden og kun få pauser, og vi ”flyder” igennem en række stillinger i takt med åndedrættet. Der er fokus på åndedrætsteknikker og koncentration, for at forblive i de stillinger, der er fysisk og mentalt krævende. En power time sluttes altid med meditation for at finde ro efter den fysiske og mentale udfordring.

Power yoga er for alle, der ønsker en mere fysisk yoga, og samtidig at få den mentale ro. Der er altid forskellige sværhedsgrader af de mest udfordrende stillinger og power yoga er også for begyndere, da fokus ikke er på at gøre de enkelte stillinger så ”rigtigt” som muligt, men at finde det rigtige ”flow” i takt med åndedrættet. Ideen er at finde grænsen for sin fysiske og mentale formåen, men aldrig gå over den. 

Workshoppen varer 2 ½ time

Introduktion: Hvad er power yoga.
Øvelser i brug af åndedræt og mentale værktøjer til brug i yogastillingerne
Power Flow Yoga med meditation 
Workshoppen slutter med en lang afspændingsøvelse Yoga Nidra (også kaldet yogisk søvn). 

Medbring tøj, du kan svede i, drikkedunk og godt humør!