Skip to content

Her kan du få foredrag og kurser i 5 kommuner: Hjørring, Frederikshavn, Brønderslev, Jammerbugt og Læsø. Hvis et kursus allerede er startet, kan du stadig nå at deltage. Ring til os på tlf. 7025 5050 (mandag-torsdag kl. 10-14)

Nem syning uden mønster og upcycling af tekstiler

Vil du gerne igang med at sy - hurtigt, nemt og uden mønster?

Karoline Hughes vil vise nogle af modellerne fra hendes bøger ”Fra Seng til Tøj” samt "Smart i en fart" samt fra hendes Skandimama youtubekanal, og vise hvordan du kan komme i gang med at sy lækkert tøj og tilbehør på kort tid.

Karoline har igennem mange år syet og undervist i at kreere sit eget tøj, både ud af nye materialer, men også ud af tekstiler fra genbrug. Det er både bæredygtigt og en mulighed for at sætte sit helt eget personlige præg på ens garderobe.

Karoline vil vise teknikker til at lave nemme kjoler af sengetøj, tasker af gamle duge, bluser af tørklæder samt meget mere.

Det er muligt at nå at sy flere modeller, og få masser af inspiration fra Karoline.

Vær med til en hyggelig dag, hvor du kommer langt med din syning, får fine stykker tøj med hjem og masser af ideer til nye projekter.

Information

  • Dato 04.02.2023-04.02.2023
  • Adresse Hirtshals Skole
    Ved Skolen 2
    9850 Hirtshals
  • Lokale 05.045 - fase 3 på 2. sal
  • Bemærkninger Medbring en T-shirts samt evt. andettøj til at måle ud fra, samt en masse stof, saks, tråd og symaskine. Du kan også gå på jagt i din lokale genbrugs eller i dit eget skab efter tekstiler, der kan upcycles.

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Lørdag 04.02.2023 10:00-15:00 Hirtshals Skole Karoline Dahrling Hughes
Underviser

Karoline Dahrling Hughes

Underviser i flg. fag 
Krea-Party, Upcycling, Batik m.m.

Faglig baggrund 
Karoline Dahrling Hughes er forfatter til flere sybøger med syning uden mønster.

Hun er en fortaler for bæredygtighed og upcycling, og hun har holdt mange workshops om diverse kreative projekter og teknikker. 

Hun arbejder til daglig med kommunikation, men hun driver også den kreative youtubekanal og bloggen www.skandimama.com