Skip to content

Serviceinfo: Det er ikke muligt at tilmelde sig kurser og foredrag på hjemmesiden fra torsdag den 28. september kl. 17.00 og indtil mandag den 2. oktober kl. 05.00. Pga. system opdatering.

Glaskursus for begyndere

Kom med på glaskursus og lær at arbejde med koldglasteknikker

Vi skærer først vinduesglas i stumper og stykker, sliber og dekorerer det mens glasset er koldt. Når glaskunsten begynder at vise sig, og glasset er blevet dekoreret med glaspulver, brændes det i ovnen ved ca. 770 grader. Denne proces kaldes fusing, da det netop er her, glasset smeltes sammen. Ved 2. brænding får glasset ikke nær så høje temperaturer, men varmes blot op og formes ned over/i en form, dette kaldes slumping. Dekorations materialer kan købes på kurset.

Materialeudgifter incl. brænding til planlagte opgaver: hus, navneskilt og lysestage 800 kr. afregnes med underviser

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Lørdag 11.11.2023 10:00-16:00 Casa di Vetro Glaskunst Else Marie Nielsen
2 Søndag 12.11.2023 10:00-16:00 Casa di Vetro Glaskunst Else Marie Nielsen

Else Marie Nielsen

12.01.23

Underviser i flg. fag
Glaskunst

Faglige baggrund
Mit navn er Else Marie Nielsen, jeg har fra den 9 november 2014 åbnet en lille gårdbutik Casa di vetro med egen produktion af glaskunst og atelier på Ny Rønnebjergvej i Rønnebjerg.
I flere år har jeg i min fritid arbejdet med glaskunst, malerier og blomster. Jeg har realiseret min drøm om et værksted med egen ovn, hvor jeg kan forme mit glaskunst samtidig har jeg plads til galleri, hvor jeg udstiller egne værker. Værksted og Atelier som er smukt beliggende i den nordjyske natur.