Skip to content

Her kan du få foredrag og kurser i 5 kommuner: Hjørring, Frederikshavn, Brønderslev, Jammerbugt og Læsø. Hvis et kursus allerede er startet, kan du stadig nå at deltage. Ring til os på tlf. 7025 5050 (mandag-torsdag kl. 10-14)

Billedkunst for alle

Vil du gerne male? Kom og få styr på maleteknikker, farvelære og farveblandinger, komposition og materialevalg, så du kan udvikle din egen malestil.
For begyndere lægges vægt på en grundig indføring i teknik og materialekendskab, og for den erfarne går vi dybere med håndværket og det personlige udtryk. Undervisningen indeholder både teori, kunsthistorie og værkstedsarbejde. Der kan undervises indenfor olie, akryl og collage - både abstrakt og landskab m.m.

Medbring egne materialer (lærred, kul, pensler og farver - kun vandbaserede - ingen opløsningsmidler).
 

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Tirsdag 31.01.2023 10:00-15:00 Vendsyssel Kunstmuseum Dolgora Havmøller Pedersen
2 Tirsdag 07.02.2023 10:00-15:00 Vendsyssel Kunstmuseum Dolgora Havmøller Pedersen
3 Tirsdag 14.02.2023 10:00-15:00 Vendsyssel Kunstmuseum Dolgora Havmøller Pedersen
Se alle Se færre
Underviser

Dolgora Havmøller Pedersen

Underviser i flg. fag
Billedkunst, tegning, klassisk akvarel, grafik

Faglig baggrund
The Rerikh Art College, Sankt Petersborg, Rusland og Grafisk design og akademiske discipliner i tegning, maleri, plastic anatomi, kunsthistorie, malerimetoder, komposition, tegning, skrifttyper, fotograi. UCN, Nordjylland, Aalborg. Designteknolog AP Graduate in Design, Technology and Business Design. Med specialisering emballage.

Faglige holdninger m.v
Jeg har passion for kunst og design og kan godt lide at dele min viden, erfaring og mit glæde ved at arbejde inden for kunst og inspirere kunstinteresserede mennesker.

www.facebook.com/dolgorahpedersen

INSTAGRAM@dolgorahpedersen 

bkf/dolgorahavmoeller-pedersen