Skip to content

Her kan du få foredrag og kurser i 5 kommuner: Hjørring, Frederikshavn, Brønderslev, Jammerbugt og Læsø. Hvis et kursus allerede er startet, kan du stadig nå at deltage. Ring til os på tlf. 7025 5050 (mandag-torsdag kl. 10-14)

Blid Yoga og mindfulness

Yoga for dig, der ønsker at berolige krop og sind og opnå større smidighed og kropslig velvære. Eller for dig, der har nogle fysiske skavanker, en følelse af stress og spekulationer eller har en alder, hvor du gerne vil styrke kroppen på en hensyntagende måde.

Der vil være liggende længere yogastillinger (Yin Yoga), rolige siddende yogaserier og korte, blide stående flows. Timen vil indeholde åndedrætsøvelser, øvelse i tilstedeværelse (mindfulness), og afsluttes med guidet meditation eller en længere meditativ Yoga Nidra (”yogisk søvn”).


Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Torsdag 09.02.2023 11:30-13:00 Brønderslev Hallen Søren Toft Hansen
2 Torsdag 16.02.2023 11:30-13:00 Brønderslev Hallen Søren Toft Hansen
3 Torsdag 02.03.2023 11:30-13:00 Brønderslev Hallen Søren Toft Hansen
Se alle Se færre

Søren Toft Hansen

12.05.22

Underviser i flg. fag
Yoga og meditation

Faglige baggrund
Jeg har dyrket mange forskellige former for yoga siden 2006. 

Jeg har en uddannelse i Yin Yoga og Power Yoga (flow yoga/vinyasa yoga) ved Yogahuset Aalborg. 200 timer certificeret af Yoga Alliance.
Desuden er jeg uddannet i Yoga mod Stress ved Anne Goncalves, Vejle/København. 96 timer.

Af andre uddannelser har jeg en forskeruddannelse i historie samt en uddannelse som projektleder og udviklingskonsulent. 

Faglige holdninger m.v.
Jeg har mangeårig erfaring som underviser på alle niveauer. Fra pensionistforeninger til internationale forskerkonferencer. Min ledetråd er, at selv de mest komplicerede emner kan formidles til alle målgrupper. Så længe man selv forstår det til bunds og så længe man taler i øjenhøjde. 
Al undervisning og formidling skal tage udgangspunkt i de enkelte deltageres interesser og forudsætninger. Men en god underviser kan være med til at skabe et undervisningsmiljø, hvor interesserne kan flytte sig.