Skip to content

Her kan du få foredrag og kurser i 5 kommuner: Hjørring, Frederikshavn, Brønderslev, Jammerbugt og Læsø. Hvis et kursus allerede er startet, kan du stadig nå at deltage. Ring til os på tlf. 7025 5050 (mandag-torsdag kl. 10-14)

De 5 Tibetanere - Workshop

De 5 Tibetanere er en helt særlig serie af øvelser, der ifølge gammel tibetansk tro siges, at være kilden til evig ungdom.

Fremfor at fokusere ensidigt på ydre skønhed og materiel rigdom, vender vi blikket indad for igennem riter (eller ritualer), at finde en måde at leve på, der passer til tiden, vi lever i og til vores alder. En enestående mulighed for at fordybe sig og for en stund give slip på livets små forstyrrelser.

Workshoppen afrundes med meditation og dejlig afspænding. Alle kan være med, blot du har lyst til at bevæge kroppen og kan være aktiv et par timer i træk.

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Lørdag 22.04.2023 10:00-12:30 FOF Din Yoga Skole Sina Harbo
Underviser

Sina Harbo

28.03.22

Underviser i flg. fag

Hatha yoga & mindfulness

Faglig baggrund
Uddannet Bachelor i Pædagogik, Cand.mag. i Læring, Business- og Mindfulnesscoach samt Yogainstruktør. Selvstændig erhvervskonsulent og moderator samt yogalærer. Har selv dyrket yoga i over 10 år og har undervist flere hold og workshops ugentligt i flere år - både i virksomheder og for private.

Faglige holdninger m.v
Mit er fokus på både krop og sind og der er er derfor guidet afspænding hver gang, samt mindfulnessøvelser tilpasset dagens yogaprogram passet ind imellem yogaøvelserne. Filosofien, som yoga traditionelt bygger på, kan i mange sammenhænge overføres til vores liv i dag og være med til at guide os i en hverdag, hvor vi måske ikke finder den fornødne ro til at lytte og mærke efter, hvordan vi i virkeligheden har det. 

Sider på Facebook: SinasYoga (https://www.facebook.com/sinasyoga) og Perspektivet Interessenetværk (https://www.facebook.com/Perspektivet) 

Sider på LinkedIn: SinasYoga (https://www.linkedin.com/showcase/sinasyoga/?viewAsMember=true) og Perspektivet Interessenetværk (https://www.linkedin.com/showcase/perspektivet/?viewAsMember=true)