Skip to content

Her kan du få foredrag og kurser i 5 kommuner: Hjørring, Frederikshavn, Brønderslev, Jammerbugt og Læsø. Hvis et kursus allerede er startet, kan du stadig nå at deltage. Ring til os på tlf. 7025 5050 (mandag-torsdag kl. 10-14)

Kend din lykke

Kend din lykke

Hvad gør os lykkelige? Bliv klogere på det og måske endda nærmest lykkelig!
Jagten på lykken blev indledt tilbage i antikkens græsk-romerske verden. Forestillingen om det gode menneskeliv har siden fået bidrag fra kristne og religionskritikere, oplysningsrationalister og romantikere, vellystninge og etikere, videnskabsfolk og kunstnere. 
Fortællingen om lykken er dermed også en fortælling om dig selv, da emnet i bund og grund er, hvad der virkelig betyder noget i tilværelsen, og hvad der er værd at stræbe efter i livet.

På kurset møder vi lykkens lange og omskiftelige historie fremstillet i al dens mangfoldighed, og vi finder fire fundamentale svar på, hvad livslykke er, og hvor man finder den. Metoden er en række refleksions- og prioriteringsøvelser, som giver os indsigt i vores personlige livs- og lykkeorientering og måske endda opnå nyt perspektiv på, hvordan vi egentlig ønsker at leve sit liv.