Skip to content

Serviceinfo: Det er ikke muligt at tilmelde sig kurser og foredrag på hjemmesiden fra torsdag den 28. september kl. 17.00 og indtil mandag den 2. oktober kl. 05.00. Pga. system opdatering.

Lær at skrive krimi og spænding

Lær at skrive krimi og spænding

Har du lyst til at prøve kræfter med at skrive din egen krimi eller spændingsroman?

På kurset arbejder vi med hele processen. Vi ser på, hvordan vi får den gode idé, hvordan vi skriver så det kan mærkes under huden, vi udfolder historie og plot og skriver vores personer levende på siden.

Jeg vil fortælle om skrivehåndværket og dets virkemidler, og der vil være rig mulighed for at afprøve teknikkerne på kurset. Der vil også være skriveopgaver mellem undervisningsgangene, så du holdes til ilden, hvis du ønsker det. Og så skal vi snakke om at skrive. Om dét, der driver os og de frustrationer vi møder. Et skrivefællesskab kan være forskellen mellem, om man opgiver, når plottet pludseligt løber ud i sandet, eller om man finder nye og mere interessante veje for historiens udvikling. 

Kurset er på begynderniveau. Der er intet krav til at man skal have skrevet eller tænkt på noget, før man kommer. Men selv hvis man har skrevet længe, vil der være input og ideer til udvikling.