Skip to content

Her kan du få foredrag og kurser i 5 kommuner: Hjørring, Frederikshavn, Brønderslev, Jammerbugt og Læsø. Hvis et kursus allerede er startet, kan du stadig nå at deltage. Ring til os på tlf. 7025 5050 (mandag-torsdag kl. 10-14)

Mindfulness & blid yin yoga

Holdet fokuserer på de skønne, blide yin-stræk, der stimulerer bindevævet og smelter spændinger væk.

Årevis af oplevelser, traumer, fysisk som psykisk, sætter sine spor. Selv livets bedste oplevelser kan belaste krop og sind, og efterlade et behov hos os for at vende opmærksomheden indad og tage os af os selv.

Vi kombinerer de rolige stræk med mindfulness og meditation for en blid indføring i denne del af yogaens væsen. Et stille hold, hvor der ikke kræves en hel masse og du kan komme som du er.

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Tirsdag 31.01.2023 19:00-20:00 FOF Din Yoga Skole Sina Harbo
2 Tirsdag 07.02.2023 19:00-20:00 FOF Din Yoga Skole Sina Harbo
3 Tirsdag 14.02.2023 19:00-20:00 FOF Din Yoga Skole Sina Harbo
Se alle Se færre
Underviser

Sina Harbo

28.03.22

Underviser i flg. fag

Hatha yoga & mindfulness

Faglig baggrund
Uddannet Bachelor i Pædagogik, Cand.mag. i Læring, Business- og Mindfulnesscoach samt Yogainstruktør. Selvstændig erhvervskonsulent og moderator samt yogalærer. Har selv dyrket yoga i over 10 år og har undervist flere hold og workshops ugentligt i flere år - både i virksomheder og for private.

Faglige holdninger m.v
Mit er fokus på både krop og sind og der er er derfor guidet afspænding hver gang, samt mindfulnessøvelser tilpasset dagens yogaprogram passet ind imellem yogaøvelserne. Filosofien, som yoga traditionelt bygger på, kan i mange sammenhænge overføres til vores liv i dag og være med til at guide os i en hverdag, hvor vi måske ikke finder den fornødne ro til at lytte og mærke efter, hvordan vi i virkeligheden har det. 

Sider på Facebook: SinasYoga (https://www.facebook.com/sinasyoga) og Perspektivet Interessenetværk (https://www.facebook.com/Perspektivet) 

Sider på LinkedIn: SinasYoga (https://www.linkedin.com/showcase/sinasyoga/?viewAsMember=true) og Perspektivet Interessenetværk (https://www.linkedin.com/showcase/perspektivet/?viewAsMember=true)