Løber du tør for inspiration og laver de samme retter igen og igen?
Lær at lave mad med sæsonens allerbedste råvarer. Ved at følge sæsonens udvalg varieres maden automatisk gennem året, og du får masser af velsmag, friskhed og sprødhed foræret.
På dette kursus tages der udgangspunkt i årstidens råvarer, primært grøntsager, men det kan også være frugt, krydderurter, svampe m.m. Du lærer at udnytte hele råvaren og opnå stor velsmag med mindst muligt arbejde.
Kurset er ikke et vegetarkursus, men frugt og grønt spiller hovedrollerne, hvad enten vi laver en suppe, en fond, en hovedret eller sylter. Omdrejningspunktet er hverdagsmad, og alle kan være med uanset niveau.
Smagsuniverset vil være bredt, og med krydderurter og krydderier trækker vi på inspiration fra hele verden. Det kunne f.eks. være en italiensk pastaret, en dansk frikassé eller en gryderet med inspiration fra Thailand eller Indien.
Hvis muligt, vil Karin medbringe frugt eller grønt fra egen have. På den måde opleves og smages råvarerne, når de er allermest friske.
Udgifter til råvarer afregnes direkte med underviseren.
Vejl. pris 50 – 75 kr. pr. mødegang.
Medbring viskestykke, karklud, forklæde og kniv.
Du kan stadig tilmelde dig vores Nem og lækker mad med sæsonens råvarer, ved at kontakte os på tlf. 7025 5050 (mandag-torsdag kl. 10.00-14.00) eller mail info@fof-vendsyssel.dk. Husk at oplyse navn, adresse, fødselsdato og telefonnr. i mailen.
Dato | Tid | Sted | Navn | |
---|---|---|---|---|
1 | Onsdag 25.09.2024 | 18:00-20:45 | Dronninglund Skole | Karin Brinks Melbye |
2 | Onsdag 09.10.2024 | 18:00-20:45 | Dronninglund Skole | Karin Brinks Melbye |
3 | Onsdag 23.10.2024 | 18:00-20:45 | Dronninglund Skole | Karin Brinks Melbye |
4 | Onsdag 06.11.2024 | 18:00-20:45 | Dronninglund Skole | Karin Brinks Melbye |
5 | Onsdag 20.11.2024 | 18:00-20:45 | Dronninglund Skole | Karin Brinks Melbye |
Se alle Se færre |
12.09.24
Underviser i flg. fag
Madlavning
Faglige baggrund
Har haft køkkenhave i 20 år og har siden 2012 delt erfaring og formidlet opskrifter med fokus på ‘Fra jord til bord’.
Jeg avler økologisk lammekød, er selvstændig grafiker og deltog i Masterchef 2023 (blev nr. 6 ud af 50).
Faglige holdninger
Mit fokus er altid stor velsmag, uden det skal være svært. En ret må gerne tage tid, f.eks. i ovn eller gryde, men skal aldrig være svær at udføre.
Jeg vægter økologi og dyrevelfærd højt, og jeg elsker at udnytte enhver råvare, så mindst muligt går til spilde.