Skip to content

Glæd dig til efterårets kurser og foredrag. Der bliver løbende lagt nyt på - Følg med her på siden!

Vin yoga

Kom med til et par festlige yogatimer med vinsmagning, hvor vi smager på bobler og økologiske vine samtidig med, vi bevæger kroppen.
 
Vi laver enkle hatha yoga øvelser, der gennemarbejder kroppens store muskelgrupper, og afrunder med dejlig afspænding. 

Niveauet er for alle, bare du har lyst til at bevæge kroppen og lære lidt om vin.

Vi skal smage 3 forskellige vine, som Holte Vinlager Aalborg præsenterer, og du får lejlighed til at stille spørgsmål undervejs – og der er ingen dumme spørgsmål.

Sjovt og uformelt.

Deltagerprisen er inkl. vinsmagning og vi sørger for vinglas til alle samt gode tilbud på vinen, vi smager. 
 

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Lørdag 10.09.2022 14:00-16:00 FOF Din Yoga Skole Sina Harbo
Underviser

Sina Harbo

28.03.22

Underviser i flg. fag

Hatha yoga & mindfulness

Faglig baggrund
Uddannet Bachelor i Pædagogik, Cand.mag. i Læring, Business- og Mindfulnesscoach samt Yogainstruktør. Selvstændig erhvervskonsulent og moderator samt yogalærer. Har selv dyrket yoga i over 10 år og har undervist flere hold og workshops ugentligt i flere år - både i virksomheder og for private.

Faglige holdninger m.v
Mit er fokus på både krop og sind og der er er derfor guidet afspænding hver gang, samt mindfulnessøvelser tilpasset dagens yogaprogram passet ind imellem yogaøvelserne. Filosofien, som yoga traditionelt bygger på, kan i mange sammenhænge overføres til vores liv i dag og være med til at guide os i en hverdag, hvor vi måske ikke finder den fornødne ro til at lytte og mærke efter, hvordan vi i virkeligheden har det. 

Sider på Facebook: SinasYoga (https://www.facebook.com/sinasyoga) og Perspektivet Interessenetværk (https://www.facebook.com/Perspektivet) 

Sider på LinkedIn: SinasYoga (https://www.linkedin.com/showcase/sinasyoga/?viewAsMember=true) og Perspektivet Interessenetværk (https://www.linkedin.com/showcase/perspektivet/?viewAsMember=true)