Skip to content

Her kan du få foredrag og kurser i 5 kommuner: Hjørring, Frederikshavn, Brønderslev, Jammerbugt og Læsø. Hvis et kursus allerede er startet, kan du stadig nå at deltage. Ring til os på tlf. 7025 5050 (mandag-torsdag kl. 10-14)

Yoga for alle i FOF

Yogaens DNA, Stilarter & de 8 Grene - Workshop

Lær din yoga endnu bedre at kende 

I denne workshop dyrker forskellige yoga-stilarter og udvider vores forståelse af yoga som træningsform.
Det vil give dig en endnu bedre oplevelse og med tiden flere resultater, når du ved, hvor mange nuancer yoga består af.
Vi dykker ned i yogaens DNA - de otte grene, som yogaen er bygget op omkring - for at nuancere vores oplevelse af, hvad yoga kan bidrage til vores liv med.
Du bliver præsenteret for følgende stilarter og lærer, hvad der adskiller dem - for på egen krop at mærke hvor forskellige de er - og måske også, hvor de er ens:

Vinyasa
Ashtanga
Hatha
Yin
Restorativ

Alle kan være med, dog er en basal fysisk grundform bedst for at få det optimale ud af workshoppen. 

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Lørdag 25.03.2023 10:00-12:30 FOF Din Yoga Skole Sina Harbo
Underviser

Sina Harbo

28.03.22

Underviser i flg. fag

Hatha yoga & mindfulness

Faglig baggrund
Uddannet Bachelor i Pædagogik, Cand.mag. i Læring, Business- og Mindfulnesscoach samt Yogainstruktør. Selvstændig erhvervskonsulent og moderator samt yogalærer. Har selv dyrket yoga i over 10 år og har undervist flere hold og workshops ugentligt i flere år - både i virksomheder og for private.

Faglige holdninger m.v
Mit er fokus på både krop og sind og der er er derfor guidet afspænding hver gang, samt mindfulnessøvelser tilpasset dagens yogaprogram passet ind imellem yogaøvelserne. Filosofien, som yoga traditionelt bygger på, kan i mange sammenhænge overføres til vores liv i dag og være med til at guide os i en hverdag, hvor vi måske ikke finder den fornødne ro til at lytte og mærke efter, hvordan vi i virkeligheden har det. 

Sider på Facebook: SinasYoga (https://www.facebook.com/sinasyoga) og Perspektivet Interessenetværk (https://www.facebook.com/Perspektivet) 

Sider på LinkedIn: SinasYoga (https://www.linkedin.com/showcase/sinasyoga/?viewAsMember=true) og Perspektivet Interessenetværk (https://www.linkedin.com/showcase/perspektivet/?viewAsMember=true)