Skip to content

Her kan du få foredrag og kurser i 5 kommuner: Hjørring, Frederikshavn, Brønderslev, Jammerbugt og Læsø. Hvis et kursus allerede er startet, kan du stadig nå at deltage. Ring til os på tlf. 7025 5050 (mandag-torsdag kl. 10-14)

Gud er Italiener

Gud er Italiener

Eva Ravnbøl, skribent, korrespondent, TV-vært og forfatter

Få et både personligt og professionelt blik på Italien gennem landets samfundsforhold, mad, politik, mafia, kultur og meget mere fortalt af Eva Ravnbøl med afsæt i hendes eget liv i støvlelandet i form af en kærlighedserklæring til et helt særligt land og folk. En helt personlig analyse af folkesjælen i mit andet hjemland med fortællinger om familiens rolle, italienernes livstil, bella figura, det italienske køkken, kontrasterne mellem syd og nord og meget andet.

“I må få hele universet, bare jeg må få Italien.” Komponisten Giuseppe Verdi var ikke i tvivl. Det er Eva Ravnbøl heller ikke. I godt 30 år har hun boet og arbejdet i Rom, hun har stiftet familie i den italienske hovedstad, og hun er på mange måder lige så italiensk, som hun er dansk. GUD ER ITALIENER er hendes personlige portræt af det land, der blev hendes. Hør om Berlusconi, uldne undertrøjer, mode, la dolce vita og farlige appelsiner. Om fodbold, pasta, paven, scootere og farverige svigermødre. Om skolesystem og Italiens internationale tilhørsforhold. Og om corona, katastrofer og korruption.

Arrangeret i samarbejde med Vendsyssel Teater