Skip to content

Serviceinfo: Det er ikke muligt at tilmelde sig kurser og foredrag på hjemmesiden fra torsdag den 28. september kl. 17.00 og indtil mandag den 2. oktober kl. 05.00. Pga. system opdatering.

Gud er Italiener

Eva Ravnbøl, skribent, korrespondent, TV-vært og forfatter

Få et både personligt og professionelt blik på Italien gennem landets samfundsforhold, mad, politik, mafia, kultur og meget mere fortalt af Eva Ravnbøl med afsæt i hendes eget liv i støvlelandet i form af en kærlighedserklæring til et helt særligt land og folk. En helt personlig analyse af folkesjælen i mit andet hjemland med fortællinger om familiens rolle, italienernes livstil, bella figura, det italienske køkken, kontrasterne mellem syd og nord og meget andet.

“I må få hele universet, bare jeg må få Italien.” Komponisten Giuseppe Verdi var ikke i tvivl. Det er Eva Ravnbøl heller ikke. I godt 30 år har hun boet og arbejdet i Rom, hun har stiftet familie i den italienske hovedstad, og hun er på mange måder lige så italiensk, som hun er dansk. GUD ER ITALIENER er hendes personlige portræt af det land, der blev hendes. Hør om Berlusconi, uldne undertrøjer, mode, la dolce vita og farlige appelsiner. Om fodbold, pasta, paven, scootere og farverige svigermødre. Om skolesystem og Italiens internationale tilhørsforhold. Og om corona, katastrofer og korruption.

Arrangeret i samarbejde med Vendsyssel Teater

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Mandag 23.10.2023 14:00-16:00 Vendsyssel Teater Eva Ravnbøl

Eva Ravnbøl