Skip to content

Undervisere søges * Til den kommende sæson søges undervisere til * Guitarspil i Østervrå * Afspænding og bevægelse i Hjørring og Brønderslev * Yoga i Dronninglund og Brønderslev * Madlavning for mænd i Hjørring * Henvendelse Lene Jensen på lene@fof-vendsyssel.dk

Håndarbejde som sundhedsfremme

Håndarbejde som sundhedsfremme

"Håndarbejde som sundhedsfremme” er et foredrag, som belyser de gavnlige effekter af at have en passion og udfolde sig kreativt!

I foredraget belyses, hvordan håndarbejde aktivt kan mindske stress, angst og depression, hvad videnskaben finder om håndarbejdes gavnlige effekt på vores mentale helbred. Der vil blive argumenteret for, hvorfor vi skal have flere arbejder i gang på samme tid, hvorfor vi skal købe mere garn, selvom huset er isoleret med garn og hvorfor vi skal prioritere at strikke hver dag. 

Mette Albæk fortæller endvidere om, hvordan vi passer på vores håndarbejds-passion og bevarer den. Hvilket håndarbejdsprojekt man skal vælge for at opnå den terapeutiske effekt. Det handler om Mindfulness, Flow, Motivation og Trivsel. 

Arrangeret i samarbejde med Brønderslev Bibliotek.