Skip to content

Serviceinfo: Det er ikke muligt at tilmelde sig kurser og foredrag på hjemmesiden fra torsdag den 28. september kl. 17.00 og indtil mandag den 2. oktober kl. 05.00. Pga. system opdatering.

Med Rasmus i Columbia

Rasmus Krath, Eventyrer, filmproducent og foredragsholder

Rasmus fortæller Colombias historie - fra den spanske kolonisation og op til nyere tid, hvor den berygtede narkobaron Pablo Escobar terroriserede landet i 1980´erne, indtil hans død i 1993. Publikum møder Colombias folk, kultur og får Rasmus’ tanker til, hvor det smukke, men stadig til dels borgerkrigsplagede, land er på vej hen.

Alt sammen krydret med en masse god musik og tilsat en lang række visuelle effekter på lærredet - så det er bare at læne sig tilbage og blive forført af et af klodens mest både betagende og komplekse lande.
 
Eventyrer Rasmus Krath har rejst tre måneder i Colombia med en splinterny lille drone, som blev sendt i luften utallige gange undervejs på rejsen og har hjembragt film og fotos, der giver et helt nyt perspektiv på det at rejse – og et rejseforedrag.

Sammen med solide stillfotos fra Rasmus’ almindelige spejlreflekskamera præsenteres publikum for et nutidigt og ekstremt alsidigt Colombia - lige fra Stillehavskysten over bjergene i midten af landet, ind i regnskoven og op til det Caribiske Hav og storbyen Cartagena - en af verdens flotteste byer.
 
Arrangeret i samarbejde med Brønderslev Bibliotek

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Torsdag 26.10.2023 17:00-19:00 Brønderslev Bibliotek Rasmus Krath

Rasmus Krath