Skip to content

Her kan du få foredrag og kurser i 5 kommuner: Hjørring, Frederikshavn, Brønderslev, Jammerbugt og Læsø. Hvis et kursus allerede er startet, kan du stadig nå at deltage. Ring til os på tlf. 7025 5050 (mandag-torsdag kl. 10-14)

Nattevagten vender tilbage!

Nattevagten vender tilbage!

Nattevagten vender tilbage!

Ole Bornedal, filminstruktør

Oplev et foredrag om den kommende film Nattevagten 2, og kom helt tæt på processen med at lave en opfølger til én de allerstørste danske filmsucceser.
I et underholdende, komisk, seriøst og farverigt foredrag med lyd og film og billeder tager Ole Bornedal os gennem den næsten 30 år lange rejse.

”Nattevagten” havde præmiere i 1994, og både publikum og anmeldere var vilde med det uhyggelige univers. Nu er hele holdet samlet igen - og Ole Bornedal er klar til at fortælle om filmen. Kom tæt på filmen, håndværket, de vilde anekdoter, de excentriske stjerner, filmfolk - og instruktørens tvivl, angst og ambitioner.

Få indsigt i tilblivelsen af en film, få underholdende anekdoter om efterfølgeren til en af de største danske filmsucceser og mød en af landets mest succesfulde filminstruktører i et underholdende og passioneret foredrag om filmkunsten.

Arrangeret i samarbejde med Hjørring Bibliotekerne.