Skip to content
Foredraget kommunikation - med humoren som forløser med Karen-Marie Lilelund hos FOF Vest

Kommunikation - med humoren som forløser

Kommunikation - med humoren som forløser

Vi har hyret Karen-Marie Lilleund til at holde foredrag i Esbjerg, fordi hun er utrolig morsom. Afsættet i dette foredrag er kommunikation.

Karen-Marie giver et bud på, hvordan man skærper opmærksomheden på god kommunikation og får humoren med i købet - en ting er sikkert: Det bliver ikke kedeligt! 

Hvad er det for en kommunikation, der er grundlaget for arbejdsglæde, god stemning og dermed en positiv arbejdskultur. Karen-Marie mener, at det handler om at vælge sine kampe og med direkte kommunikation skabe et fundament af tillid, som giver lattermildheden og den positive arbejdskultur gode vilkår. Med en positiv arbejdskultur bliver der lettere adgang til nye idéer, der kan forbedre hverdagen og bundlinjen, og når arbejdet foregår i en atmosfære, hvor man har let til smil, kan man ovenikøbet minimere risikoen for, at travlhed bliver til stress.

Karen-Marie Lillelund forholder sig muntert og kritisk til vores måde at kommunikere på. Hun hjælper os med at få øje på de sjove og opmuntrende hændelser i hverdagen, og med at ruske op i den automatiske kommunikation og erstatte den med nærvær.