Skip to content

Kontoret har lukket og vi er tilbage mandag den 9. august 2021. Du ønskes en rigtig dejlig sommer og på gensyn!

Foredrag hos FOF-Vest med Anne Kirketerp

Sundhedsfremmende effekter ved håndarbejde og håndværk

Kom og hør om, hvorfor det er nødvendigt at have mindst 10 forskellige projekter i gang samtidig! Foredraget beskriver, hvorfor craft ikke blot er meningsfuldt og dejligt at udføre, men også har en lang række gavnlige fysiske og psykologiske effekter.

Hør om hvorfor din hjerterytme og nervesystem falder til ro, når du strikker, hækler eller laver noget craft - og hvad du kan gøre aktivt for at det sker. Og hør om, hvorfor du bedre kan koncentrere dig og være i sociale sammenhænge, når du laver noget enkelt craft. 

Foredraget er fyldt med nye modeller og ny viden fra 4 års forskning om craft og udfolder psykologien bag de mange gode oplevelser med craft, som både kan virke sundhedsfremmende, fremme glæden i hverdagen og være en hjælp til at tackle forskellige former for modgang - formidlet på en lettilgængelig facon

Anne Kirketerp er håndarbejdslærer, psykolog og ph.d. og har netop færdiggjort sin forskningsbaserede bog om de sundhedsfremmende effekter ved håndarbejde og håndværk. Bogen kan købes til foredraget.

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Torsdag 02.09.2021 19:00-21:00 Smedeværkstedet - Varde Anne Kirketerp
Foredragsholder

Anne Kirketerp