Skip to content

Vi er i fuld gang med at planlægge forårssæson 2023 med spændende kurser, foredrag, ture og rejser. Derfor er vores hjemmeside lidt tom i øjeblikket. Se hele udbuddet for sæsonen, som vil være tilmeldingsklar inden juleferien.

Tilmeld dig vores nyhedsmail og få direkte besked
Vin og Videnskab hos FOF Vest

Vin og Videnskab

Vin er sundt i begrænsede mænger – det siger videnskaben.
Og hvad har videnskaben ellers på hjertet? Det sætter vi fokus på i en række arrangementer hos FOF, hvor vi også tillader at smage på lidt vin samtidigt. Vi kalder det ”Vin & Videnskab”.

Den første aften er dedikeret til UFO’er og søgen efter liv i rummet i selskab med astrofysiker og UFO-ekspert Michael Linden-Vørnle, Danmarks førende rumfartsformidler. I 2020 offentliggjorde USA’s Forsvarsministerium, de såkaldte "Pentagon UFO videos”, tre videoer af uidentificerede flyvende objekter optaget af jagerfly i perioden 2004-2015. I den forbindelse udtalte Pentagon, at man i de seneste år har oplevet et stigende antal af den slags indtrængen af ”uidentificerede luftfænomener” over amerikanske militærøvelsesområder. Hvad er op og ned? Vi får en forklaring af Michael Linden-Vørnle.

Vi smager denne aften på to østrigske vine.

Arrangementet gennemføres i samarbejde med ”Slik for voksne” i Esbjerg.

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Onsdag 15.03.2023 19:00-21:00 FOF Kursuslokaler, Esbjerg Michael Linden-Vørnle

Michael Linden-Vørnle