Skip to content
Baby, børn og bevægelse hos FOF-Vest

Gravid, børn, baby og bevægelse

Bevægelse og læring til forældre og baby/ barn

Giv dig selv og dit barn mulighed for og tid til at lave motion og kreative aktiviteter i fællesskab med andre med små børn. Kom i nærkontakt med din baby/dit barn gennem øvelser, leg og berøring. 

Vi tilbyder både babybevægelse og efterfødsel, hvor du alene eller sammen med din baby kan blive klogere, sundere og gladere med bevægelse. Alle kan være med på vores hold baby, børn og bevægelse. Det kan både være mor, far eller bedsteforældre som er med til at knytte bånd til babyen/ barnet. Du kan også som nybagt mor komme på et hold med andre mødre, og træne kroppen op efter fødslen, så du kan komme tilbage i god fysisk form. 

Vi tilbyder holdene babytummel og efterfødselstræning.

Som noget nyt tilbyder vi også hold for gravide. Her kan du finde motionshold til under graviditeten. Graviditetstræning reducerer ikke kun graviditetsgener, men sikrer også, at din krop er forberedt til en fødsel. 

Du er i gode hænder på vores kurser. Du bliver hjulpet og undervist af dygtige, passionerede og engagerede undervisere, som løbende opdaterer, videreuddanner og lader sig inspirere inden for deres område. Vi tilbyder hold i en eller flere af kommunerne Esbjerg, Varde og Fanø, så du har mulighed for at finde et hold i nærheden af dig. 

Tilmelding til gravid, børn, baby og bevægelse i kommunerne Esbjerg, Varde og Fanø

Har du spørgsmål vedrørende vores hold i gravid, børn, baby og bevægelse, er du velkommen til at kontakte vores undervisere via deres kontaktinformationer inde på de enkelte hold eller kontakt FOF Vest på telefon 7512 3805 eller e-mail tilmelding@fof-vest.dk