Skip to content
Efterfødsel for kejserinder - med og uden barn hos FOF Vest

Efterfødsel for kejserinder - med og uden barn

Efterfødsel for kejserinder - med og uden barn

Har du født ved kejsersnit? Så er det her hold det helt rigtige sted at starte din rejse, hvor du langsomt genfinder kontakten til din krop. Din kære kloge kvindekrop har nemlig brug for ekstra opmærksomhed og kontakt efter din graviditetsperiode og efter din fødsel som nyudsprunget kejserinde.

Du kan starte på holdet, når du er klar til at bevæge dig ud af huset med den lille og tidligst 6 uger efter dit kejsersnit. 

Holdet er bygget op omkring nænsom træning med fokus på dit åndedræt, mild arvævsmassage af dit kejsersnitsar (som du selv foretager og bliver guidet trygt igennem undervejs). På holdet vil vi altid slutte af med en guidet afspænding.

Dit barn vil naturligvis altid vil være i fokus, alt det du har brug for, hvis du vælger at tage dit barn med. 

Det positive er, at det er aldrig for sent at gå til efterfødselstræning, uanset om det er få uger siden, du fødte i kejsersnit, eller om det ligger flere år tilbage, så vil det stadig være en stor kærlighedsgave til dig selv og din krop at deltage. 

Mød op og få nogle givende timer sammen med dig selv, din krop og dit barn – du vil kun være iblandt andre stærke kejserinder. 

Kom i behageligt og blødt tøj, som du kan bevæge dig i.

Jeg glæder mig til og se dig.