Skip to content
Yoga mod stress hos FOF Vest

Yoga mod stress

Yoga mod stress

Har du svært ved at sove, er stresset, mangler energi, har spændinger, har lige været syg eller vil du gerne gøre noget godt for dig selv, er Yoga i Hvile en måde at få healet uro, ubalancer og søvnproblemer.

Vi bruger de restorative yogastillinger til at balancere nervesystemet og skabe ro i krop og sind.

Den restorative yoga virker terapeutisk, da både krop og sind kommer i dyb hvile og afspænding og får derved mulighed for healing og afbalancering. Et nervesystem i balance har positiv indflydelse på dit humør, immunforsvar, blodtryk, depression, tankemylder, stress, angst, ptsd, søvn og meget mere.

I yogastillingerne støttes din krop med forskellige hjælpemidler så du kan slappe fuldstændigt af og genoplade kroppen og sindet. Du vil føle dig dybt afspændt og fuldstændigt afslappet undervejs og efter timen. Vi bliver i stillingerne i ca. 10-20 min. At give tid er en vigtig forudsætning for at opnå den dybe virkning.

Holdet er tilrettelagt som et hensynstagende hold med max. 7 deltagere. Et tilbud til dig, der ikke kan følge et alment hold pga. et ‘skavank’ eller andre hensyn.

Praktisk: Kom i løstsiddende/behageligt tøj og medbring gerne en øjenpude eller evt. en lille klud/håndklæde til at lægge over øjnene.