Skip to content
Mindful i Marsken

Mindful i Marsken 1 dag - Jane Boes

Sammen med Jane Boes og Kiers Gaard har vi nogle nye tiltag for dig som har brug for ro og afstresning gennem en digital detox uden mobil, tv, radio og internet.

Indhold:

  • Guidede meditationer.
  • Introduktion til mindful yoga.
  • Stillevandring i Marsken.
  • Skrive- og tegneøvelser.

Inkluderet i kursusprisen: Undervisning, mad og drikke og materialer.

Underviser: Jane Boes, MBSR Mindfulness Lærer, Uddannet fra Dansk Center for Mindfulness, Aarhus Universitet. Har du spørgsmål, så kontakt os gerne.

Kursusbeskrivelse:

Kom med på 1 dags retreat, hvor ro og afstressning er i fokus.

Trænger du til en pause og selvomsorg, bydes der på smukke historiske rammer og kompetent undervisning i mindfulness.
Mindfulness er en træning i at være bevidst nærværende, hvor træningen består af øvelser og meditationer.  Mindfulness bliver ofte beskrevet som “en fugl med to vinger”. Den ene vinge er at komme til stede i nuet med alt, hvad der er. Den anden vinge er at møde det, der er, med den største venlighed og medfølelse.  Fuglen kan kun flyve, hvis begge vinger er bredt ud. Mindfulness træning er et indre arbejde. Meditation er en undersøgelse af, hvordan vi kan stilne sindet gennem nærvær, vejrtrækning og fokus.  Meditation har en afstressende effekt på både krop og sind. På dette retreat gives der en introduktion til mindfulness, og du får mulighed for at arbejde med krop og sind gennem øvelser og meditationer.

På kurset slukker vi for mobil, tv, radio og internet og undersøger, hvad det gør ved os og vores sind.

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Søndag 18.08.2024 09:00-16:10 Kiers Gaard

Jane Boes