Skip to content
Mindset og selvudvikling

Mindset og selvudvikling

På dette kursus vil du blive undervist i, hvordan du kan styrke din trivsel ved at arbejde med dit mindset og selvudvikling.
 
De fleste af vores daglige vaner foregår på autopilot, det er både vores handlinger, tanker og følelser. Oftest er vi slet ikke bevidste om, at vi gør som vi gør, vi gør det bare. Vores vaner kan være gode, trygge, overskuelige også selvom de ikke er sunde eller nærer os, men de er indgroede mønstre, som vi har med os.

På kurset vil du lære, hvordan sindet fungerer og lære praktiske strategier til at håndtere dine tanker og følelser, så dit liv ikke bare leves på autopilot, men som du ønsker det. Når du bliver mere bevidst, bliver du også mere modstandsdygtig og vil opleve mere glæde og trivsel i din hverdag. 

Kurset vil veksle mellem teoretisk viden om hjernen og emotionel psykologi samt praktiske øvelser og værktøjer, som du kan bruge i din hverdag.

Du får viden om hjernen, sindet og følelsernes komplekse forhold og værdifulde værktøjer til at kunne omdanne denne viden til at opnå større trivsel i dit liv.

Du får konkrete redskaber og værktøjer, som lærer dig at tage handling og ansvar for de mål, du sætter dig i livet.

Kurset henvender sig til alle, der er nysgerrige på sig selv, som ønsker at forbedre deres mentale og følelsesmæssige velvære og opnå større selvaccept og selvværd. 

Den viden og de værktøjer, du lærer vil også hjælpe dig, hvis du føler dig stresset, udbrændt eller mangler retning i livet.

Undervisningen vil være en blanding af teori og praktiske øvelser og vi skal igennem følgende emner:

• Indsigt i hjernens opbygning og funktioner; lær at træne din hjerne.
• Introduktion til emotionel psykologi; lær at mestre de tre kræfter, der styrer dine følelser.
• Introduktion til bevidsthed og det ubevidste sind; gå fra autopilot til at tage styring over dit liv.
• Udvikling af din personlige identitet og forståelse af din historie; skab den du gerne vil være.
• Styrk din modstandskraft; lær at praktisér taknemlighed.
• Sunde vaner og rutiner; Skab en livsstil, der understøtter din trivsel.

 

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Tirsdag 24.09.2024 19:00-20:40 FOF Kursuslokaler, Esbjerg Anne Ditte Amdisen Raunstrup
2 Tirsdag 01.10.2024 19:00-20:40 FOF Kursuslokaler, Esbjerg Anne Ditte Amdisen Raunstrup
3 Tirsdag 08.10.2024 19:00-20:40 FOF Kursuslokaler, Esbjerg Anne Ditte Amdisen Raunstrup
Se alle Se færre
Underviser

Anne Ditte Amdisen Raunstrup

Mit navn er Anne Ditte – jeg har en professionsbachelor i pædagogik og offentlig administration. Derudover er jeg certificeret life- og business coach fra Sofia Manning. Udover at arbejder med coaching, hvor jeg både coacher kvinder og mænd indenfor diverse temaer, såsom lavt selvværd, relationer og karriere, så har jeg min egen virksomhed JustWise. JustWise er en læringsplatform, hvor du kan finde onlinekurser indenfor alt lige fra personlig udvikling, økonomi, madlavning, fitness, familie, karriere og sundhed. Onlinekurserne udbydes af diverse fageksperter. 

Hos FOF udbyder jeg et kursus i mindset og selvudvikling, jeg har udviklet et forløb, som er skabt ud fra min 4-trinsmodel ”GLAD”. Under forløbet lærer du bl.a. hvordan sindet fungerer, du får nogle konkrete værktøjer til, hvordan du kan håndtere dine følelser på en sund måde, så du bliver mere modstandsdygtige, kommer til at trives og opleve, at du udvikler dig.
 
Jeg tror, vi på mange måder kan forebygge stress og udbrændthed ved at arbejde med vores mindset og selvudvikling.