Skip to content
Pilates hos FOF-Vest

Pilates MIX

Pilates MIX

Skøn form for træning, hvor vi mixer pilates med bl.a. yoga og effekt og får det bedste fra flere verdener. Vi starter med at få pulsen lidt op de første 10 minutter til noget god musik, så kroppen er godt varm, så vi får lidt træning af konditionen. Vi arbejder med lille og stor bold, håndvægte og foamroller.

Pilates er en skøn motionsform, hvor alle kan være med. Vi arbejder med styrke, koordination, balance, stræk, kropsbevidsthed, åndedræt og afspænding. Øvelserne til pilates er supereffektive og skånsomme, og har du først lært øvelserne, har du et træningsredskab for livet. 

Pilates styrker både små og store muskler, hvilket giver slanke, stærke og smidige muskler. Vi kommer hele kroppen rundt - og du får trænet muskler, du måske slet ikke aner, du har. Pilates beskytter dig mod overbelastning af musklerne i de andre sportsgrene, du dyrker og giver en sund og god modvægt til de mange uhensigtsmæssige arbejdsstillinger, vi udsætter kroppen for. Træningen giver en bedre balance mellem krop og sind og er yderst velegnet til genoptræning efterskader eller operation. Vi træner meget skånsomt, og derfor kan alle, uanset køn, alder og forudsætninger, være med.

Medbring: skridsikker måtte, et tæppe samt en flad pude og et par håndvægte på ca. 1-3 kg. pr. håndvægt (brug evt. 2 stk. 1/2 liters vandflasker med sand). For deltagelse på holdet skal du købe en lille redondobold (diamater ca. 18-20 cm.) - du kan dog også bruge en plastfodbold i stedet for - samt en stor bold som passer til din højde. 

Boldene kan bestilles/købes ved Jill i starten af sæsonen.