Skip to content
Pilates hos FOF-Vest

Pilates

Afspænd og styrk din krop med pilates

Få styr på åndedrættet og styrk kerneområdet (de centrale muskler i kroppen). 

Pilates er rolig og kontrolleret træning af kroppens dybe muskelkorset, også kaldet ”Core”. Styrke, udholdenhed og balance i muskelkorsettet er vigtigt for kroppen for at kunne udføre dagligdagens gøremål uden at slide unødigt på f.eks. mave, lænd, bækken og knæ. 

Undervisningen og kurserne i pilates bliver varetaget af vores dygtige, passionerede og engagerede undervisere, som løbende opdaterer, videreuddanner og lader sig inspirere inden for deres område. 

Holdene foregår i en eller flere af kommunerne Esbjerg, Varde og Fanø, så du har mulighed for at finde et hold i nærheden af dig. 

Pilates for alle 

Alle kan deltage uanset alder - både unge og ældre kan deltage uden problemer. Der er noget for dig både som øvet eller begynder, da der i undervisningen er mulighed for at alle kan være med ved hjælp at alternative øvelser. 

Hvorfor er pilates godt og sundt for kroppen? 

Der er mange fordele ved denne yderst skånsomme og effektive træningsform. En af fordelene er, at man i bevægelserne ikke overbelaster kroppen, når alle musklerne i kroppen trænes. Det er også derfor pilates bliver benyttet i forbindelse med genoptræning. 

Tilmelding til pilateshold i kommunerne Esbjerg, Varde og Fanø

Nedenfor kan du se alle vores kurser i pilates. Du kan her tilmelde dig kurserne. Hvis listen er tom, er det fordi, at vi for nuværende ikke tilbyder undervisning før næste sæson.

Har du spørgsmål vedrørende pilatesholdene, er du velkommen til at kontakte underviserne via deres kontaktinformationer inde på de enkelte hold eller kontakt FOF Vest på telefon 7512 3805 eller e-mail tilmelding@fof-vest.dk

Filtrér

Hensyntagende pilateshold

Vi har også hensyntagende pilateshold som er målrettet dig, som ikke kan deltage på almene bevægelses-, motions- og træningshold.
Det kan være grundet psykiske og fysiske årsager, såsom piskesmæld, diabetes, dårlig ryg, osteoporose, stress og depression, gigt og mange andre lidelser, tilstande og skavanker.