Skip to content
Online træning, bevægelse og motion hos FOF-Vest

Onlineyoga - Lilly Julier

Onlineyoga - Lilly Julier

På disse hold er det primært de klassiske øvelser og åndedrættet, der er omdrejningspunktet. Jeg lægger vægt på ro og koncentration i timerne. Der er meget stor spændvidde, der er udfordringer på alle niveauer. Det du lægger i yogaen, er det du får ud af det. På et yogahold er alle lige, ingen er stjerner eller tabere. 

Her er lidt om, hvad mine kursister siger:
"Yoga er selvforkælelse, kan ikke sammenlignes med noget andet, det skal opleves. Yoga giver en indre glæde og renselse. Giver plads til nye ideer og tanker. Så dejlig blid, alligevel udfordrende og hård. Jeg er afhængig af yoga og vil ikke undvære det. Jeg tør ikke holde op. Giver smertelindring og bedre søvn. Fællesskabet på et hold er så dejligt. Yoga er mit værktøj, lærer mig at kigge indad og lytte til kroppen. Det er som at dumpe ned i en lomme."

Når du har tilmeldt dig onlinekurset, får du din adgangskode og password tilsendt af Lilly. Du skal blot installere Zoom på din skærm, hvis du ikke allerede har det. 

Du skal have en yogamåtte og et tæppe klar og god plads på gulvet. Yogaen udføres i løstsiddende tøj og med bare fødder.


Ring til mig, hvis du har spørgsmål på 2132 8137.