Skip to content
Yoga hos FOF-Vest

Yoga - Lone Ellegaard

I yogaen arbejder vi med styrke og smidighed, men også med ro og balance.

Vi arbejder både med kroppen og åndedrættet for at skabe bevidsthed om, hvordan krop, sind og åndedræt er forbundet og indvirker på hinanden. 
De fysiske øvelser er både liggende, siddende, stående og omvendte stillinger. De giver stræk, styrke, smidighed og bedre holdning. 
Åndedrætsøvelserne er et redskab til at bryde tankebølgerne, mindske stress og skabe ro i krop og sind. Hver gang afslutter vi med en afslapning, hvor du lærer dig selv at tillade krop og sind at blive helt afslappet.

Yoga er for alle uanset alder, køn og fysiske skavanker - ingen er foran eller bagud. For mig er det vigtigt at rette yogaøvelserne til, så de passer i den krop, de skal arbejde i. 

Der er udfordringer på alle niveauer og stor variation i øvelserne. 

Du er altid velkommen til at kontakte mig, hvis du vil vide mere, eller måske er i tvivl om dette lige er holdet for dig. Mine kontaktoplysninger står her på holdsiden.

Jeg glæder mig til at dele yoga med dig.

 

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Onsdag 06.09.2023 11:15-12:45 FOF Kursuslokaler, Esbjerg Lone Ellegaard
2 Onsdag 13.09.2023 11:15-12:45 FOF Kursuslokaler, Esbjerg Lone Ellegaard
3 Onsdag 20.09.2023 11:15-12:45 FOF Kursuslokaler, Esbjerg Lone Ellegaard
Se alle Se færre
Lone Ellegaard underviser hos FOF-Vest
Underviser

Lone Ellegaard

Jeg tilstræber at gøre yogaundervisningen varieret, skabe ro og give tid til fordybelse. Det primære er den oplevelse yogaen giver, og ikke hvordan det ser ud. Vi har alle forskellige kroppe og sind, og derfor vil vi også skulle arbejde forskelligt med yogaen.   

Jeg har undervist i yoga siden 2007, hvor jeg afsluttede en toårige yogalæreruddannelse ved Lilly Julier, Jysk Yogaforbund. Siden har jeg årligt været på kurser hos Lilly Julier, hvor jeg fordyber mig i yoga, yoga nidra og meditation – ud fra Himalaya Traditionen.   

Jeg underviser på: 

  • faste hold, - også hensyntagende yoga og meditation 
  • Stilledage med yoga, meditation og stillevandring  
  • Yoga- og meditationsferier 

Jeg er primært inspireret af den klassiske yoga. Men har også de senere år ladet mig inspirere meget af Yin Yogaen. Jeg har siden 2018 uddannet mig inden for Yin Yoga og MFR (myofacial release) hos Trine Bredal Hedegaard. 

I 2020 uddannede jeg mig til Klang-aktør hos Anne Viese, og har siden integreret syngeskåle i yogaen. Jeg laver blandt andet arrangementer med Yin Yoga og klang. 

Har tidligere også arbejdet som jordemoder og klinisk diætist.