Skip to content
Hundetræning hos FOF-Vest

Giv familiehunden en god og aktiv hverdag

Giv familiehunden en god og aktiv hverdag

Mange hunde keder sig gudsjammerligt i vores travle hverdag. Men med enkle midler og på relativ kort tid kan man som menneske give sin bedste ven en masse indhold i livet. Det gælder bare om at vide hvordan. 

På dette kursus får du en solid viden om, hvad hunden er for et væsen og med udgangspunkt i deltagernes egne racer, får du ideer, tips og eksempler på, hvordan du kan gøre præcis din hunds liv bedre. 

Kurset består af teori om, hvad hunden er for et væsen og hvilke aktiviteter, den egentlig har behov for. Men vi går også ud i virkeligheden og prøver nogle af aktiviteterne af i praksis med kursusdeltagernes hunde. Har man ikke selv hund endnu, er det muligt at låne en. Der vil være tre aftener med hund og tre aftener uden.

Det kræver ingen særlige kundskaber at være med. Du får ideer til at gøre din daglige gåtur sjovere for både dig og hunden, bud på, hvordan du kan involvere dine børn, og hvad du stiller op med noget af hundens overskudsenergi, så den ikke trækker helt så meget i snoren, gnaver i væggen eller gør ubehersket. 
Korrekt aktivering handler om at give hunden noget at lave, uden den bliver stresset eller overstimuleret. Det forebygger adfærdsproblemer, og det kan være med til at afhjælpe nogle af de uvaner, hunden måske allerede har. Aktivering kan foregå både ude og inde, være noget man bruger lang tid på eller en lille hurtig opgave til hunden, inden man selv skal ud ad døren.