Skip to content
Leg i skoven hos FOF-Vest

Lege fra glemmebogen i naturen for 6-10 årige

Lege fra glemmebogen i naturen for 6-10 årige

HVAD SKAL VI LEGE? Katten op at stege, hunden op at hænge med en hel pose penge!

Ja, vi kender den gamle remsen, men kan vi huske at lege?
Denne søndag henvender vi os til de forældre/bedsteforældre som gerne vil være med til at skabe nye måder at være sammen med børn/børnebørn på.

Er I klar til to timers aktiv hygge med "Lege fra glemmebogen", så meld jer til dette arrangement. Her vil vi inspirere jer forældre og bedsteforældre til forskellige sjove lege og aktiviteter, sammen med jeres børn og børnebørn i naturen. Fællesskab og sjov er fællesnævneren. I skal være med til at genopdage de lege, vi selv legede, da vi var børn; nogle af dem med et twist. Ex. Svingtov, flaskeleg, frisbee, 10-bold…..resten er hemmeligt! Mange af legene kræver ingen forberedelse og kun få materialer. Alle får et katalog med hjem, hvor legene er beskrevet i, og derved nemme at lave, når man er derhjemme. Aktiviteterne er planlagt ud fra aldersgruppen 6-10 årige børn. Der vil være indlagt en lille pause midtvejs, hvor der serveres lækre energiforsyninger, mens der grines, snakkes og hygges, og flere lege genopdages efterfølgende.

Vi GLÆDER os til en inspirerende dag med "Lege fra glemmebogen" sammen med jer og jeres børn og børnebørn.     

Husk praktisk tøj og drikkedunk med vand.

Den lave deltagerpris er begrundet i, at FOF-Vest er bevilget tilskud fra Oplysningsforbundenes Lokalforeningspulje til at lave forskellige arrangementer under konceptet "Natur og Leg på tværs af generationer".