Skip to content
Kreative fag hos FOF-Vest

Kreative fag

Udfold din kreativitet med nye kreative projekter

Her kan du finde forskellige og blandede kreative fag med mulighed for, at du kan lære noget nyt samt udfolde dig kreativt både på kurset, men måske også derhjemme efterfølgende. Udbuddet af kreative fag på denne side kan variere fra sæson til sæson. Vi følger også de trender der er i øjeblikket i forhold til nye forskellige initiativer udefra. 

Du er i gode hænder på vores kreative kurser. Du bliver hjulpet og undervist af dygtige, passionerede og engagerede undervisere, som løbende opdaterer, videreuddanner og lader sig inspirere inden for deres område. Vi tilbyder kreative hold i en eller flere af kommunerne Esbjerg, Varde og Fanø, så du har mulighed for at finde et hold i nærheden af dig. 

Kreative fag for alle 

På kurset bliver der taget udgangspunkt i hvor du er i forløbet, alt efter om du er øvet eller begynder. Der vil være nemme og svære opgaver og projekter på kurset, så der er noget for enhver og mulighed for at udvikle og dygtiggøre sig inden for det pågældende område. Du vil på holdene stifte nye bekendtskaber og være en del af et fællesskab med andre kreativt interesserede kursister.  

Tilmelding til kreative fag i kommunerne Esbjerg, Varde og Fanø

Nedenfor kan du se alle vores kurser i kreative fag. Du kan her tilmelde dig kurserne. Hvis listen er tom, er det fordi, at vi for nuværende ikke tilbyder undervisning før næste sæson.

Har du spørgsmål vedrørende vores kreative fag, er du velkommen til at kontakte vores undervisere via deres kontaktinformationer inde på de enkelte hold eller kontakt FOF Vest på telefon 7512 3805 eller e-mail tilmelding@fof-vest.dk

Filtrér