Skip to content
Møbelpolstring - Lær at ompolstre sæder til spisebordsstole.

Møbelpolstring

Møbelpolstring

Kunne du tænke dig at prøve at polstre? På dette kursus, vil du lære at ompolstre sæder til spisebordsstole.

Vil du være med til at sætte dit eget præg på dine spisebordsstole, har du chancen for at lære det selv.
På kurset vil vi snakke om opbygning af skum på sædet, komfort og små teknikker som du også vil kunne bruge til andre små polster opgaver.  
Der vil også være mulighed for at købe møbelstoffer hos mig, som er solidt og slidstærkt, så dit arbejde holder i mange år.
Der påregnes udgifter til skum og lim.

For at deltage i kurset, skal du selv medbringe en skævbiddertang, en klamppistol på luft eller el (er man 2 afsted sammen, kan man godt dele) og klammer - 8 eller 10 mm. Skum og lim til 4 sæder koster kr. 550,00. Du må gerne selv må tage møbelstof med eller der vil være mulighed for at købe møbelstoffer ved mig første gang vi mødes. Har du mere end 4 sæder, vil der selvfølgelig også kunne købes materialer til dem.

Vi mødes første gang torsdag 23. september hvor jeg ser alles sæder, og vi snakker om hvad for noget stof der skal på. Jeg har prøver på forskellige stoffer der kan købes. Hvis du selv medbringer stof, er det vigtig at det ikke er jerseystof. Der skal vælges noget der går under møbelstof, da det klart vil give det bedste resultat. Vi vil også påbegynde at afmontere sæderne. Efter vores første møde, vil der gå 14 dage (7. oktober) før vi mødes igen, så vi er sikre på, at møbelstofferne er kommet hjem, hvis dette bliver bestilt gennem mig. De kommende gange, vil vi gå i gang med at opbygge vores sæder med skum, hvor vi skal have gang i lim, saks og hobbykniv. Det næste skridt er så selve polstringen, hvor vi skal have klippet stoffet og igang med at polstre.

Jeg glæder mig til møde jer og se hvad I har med.