Skip to content
Sykurser hos FOF-Vest

Sykurser

Lær at sy og designe dine egne kreationer på aftenskole

Drømmer du om at komme i gang med at sy, lære at sy eller vil du bare gerne være med på et syhold for at få inspiration og hyggeligt samvær? Så prøv et eller flere af vores mange kurser i syning her hos FOF Vest. 

På sykurserne er du en del af et hyggeligt fællesskab, hvor der deles erfaringer med hinanden om idéer og teknikker, og hvor der også er plads til en god sludder. 

Der vil blive set på den enkeltes behov. Du kan lære alt om de grundlæggende syteknikker og tilskæring. Du får inspiration til at sy efter andres ideer eller kreere egne designs. Du kan sy til dig selv, familie og venner – alle syprojekter er velkomne.  

Du er i gode hænder på vores sykurser. Du bliver hjulpet og undervist af dygtige, passionerede og engagerede undervisere, som løbende opdaterer, videreuddanner og lader sig inspirere inden for deres område og som elsker at hygge. På vores adresse på Kongensgade 70, 6700 Esbjerg, har vi lyse og inspirerende sylokaler med symaskiner, overlockere, designs og modeller m.m., der står til rådighed for vores deltagere på holdene. 

Sykurser for alle 

Du har mulighed for at deltage på et sykursus både som begynder og øvet. Alle er velkomne. Der gives inspiration, hjælp og ny viden, gode råd og ideer, der passer til dig og dit behov. Bliv bedre til at sy på vores aftenskole.

Tilmelding til sykurser i Esbjerg 

Nedenfor kan du se alle vores kurser i syning. Du kan her tilmelde dig kurserne. Hvis listen er tom, er det fordi, at vi for nuværende ikke tilbyder undervisning før næste sæson.

Har du spørgsmål vedrørende vores sykurser, er du velkommen til at kontakte vores undervisere via deres kontaktinformationer inde på de enkelte hold eller kontakt FOF Vest på telefon 7512 3805 eller e-mail tilmelding@fof-vest.dk

Filtrér