Skip to content
Ærlig mad er god mad - madlavningskursus - FOF Vest

Ærlig mad er god mad

God mad behøver ikke at være dyrt.

Vigtigst er at man bruger ordentlige råvarer og behandler dem med respekt, og anvender netop de råvarer, der nu er i sæson og at økologi ikke nødvendigvis kommer i første række, men i stedet bruger noget bæredygtigt fra nærområdet og ikke altid økologisk. 
Til kursusaftnerne vil der komme forslag til vine, så det hele kommer til at gå hånd i hånd.

Råvarepris:
fra kr. 85,00 - 135,00 pr. gang.
Udgiften afregnes direkte til underviser.

Udtagelser fra tidligere kursister:

"Jeg har deltaget i FOF vest ”ærlig mad er god mad” i efteråret 2021 samt vinteren 2022. Det glæder mig at FOF og Thomas Lillerøj igen tilbyder dette kursusforløb i 2023. Som underviser er Thomas inspirerende, såvel fagligt som menneskeligt. Med stor faglighed og en fantastisk tilgang til gastronomien deler han sin viden, til glæde for smagen og alle deltagere. Med udgangspunkt i årstiden udarbejder han opskrifter, og benytter gerne råvarer så lokalt som muligt. I en tid med fokus på bæredygtighed, går netop det godt hånd i hånd. Opskrifterne kan efterfølgende, og med nemhed benyttes til hverdag og fest i ethvert hjem. Thomas har stor fokus på at skabe ”ro” i køkkenet, hvilket jeg har haft meget glæde af i hverdagen og ved festlige sammenkomster."

 

"Jeg var heldig at få en plads på FOF’s kursus Ærlig Mad er God Mad sidste sæson, 2021/ 2022.

Da der igen denne vinter blev oprettet hold med Thomas Lillerøj som underviser var jeg ikke i tvivl om at jeg skulle deltage.
Thomas er en utrolig dygtig underviser. Hans faglige stolthed kombineret med en god portion humor gør undervisningsaftenerne både lærerige og underholdende. Thomas sætter en ære i at benytte årstidens lokale råvarer. På den måde får man inspiration til at prøve nye ting af hjemme i køkkenet efterfølgende.

Hver undervisningsaften stikker Thomas retningslinjerne ud for tre retter. Forret, hovedret og dessert. 
Herefter fordeler vi selv opgaverne imellem os kursister, og efter en time eller to er vi klar til at indtage vores stolte kreationer. Vi afslutter med en kop kaffe, hvor vi evaluerer aftenens forløb.

Et kursus der absolut kan anbefales."

 

Information

  • Dato 14.08.2024-18.12.2024
  • Adresse FOF Kursuslokaler, Esbjerg
    Kongensgade 70
    6700 Esbjerg
  • Lokale Køkkenet, 1. sal
  • Bemærkninger BEMÆRK, at undervisningen foregår hveranden onsdag.Underviseren indkøber råvarerne til kurset. Din andel på mellem kr. 85,00 – 135,00 pr. gang. Afregnes direkte til underviseren. Hvis du bliver forhindret i at deltage, er det utrolig vigtig, at du melder fra i god tid, ellers hæfter du for din andel af råvarerne. Du er velkommen til at medbringe drikkevarer til maden.

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Onsdag 14.08.2024 17:30-20:30 FOF Kursuslokaler, Esbjerg Thomas Leander Lillerøj
2 Onsdag 28.08.2024 17:30-20:30 FOF Kursuslokaler, Esbjerg Thomas Leander Lillerøj
3 Onsdag 11.09.2024 17:30-20:30 FOF Kursuslokaler, Esbjerg Thomas Leander Lillerøj
Se alle Se færre
Thomas Lillerøj underviser hos FOF-Vest
Underviser

Thomas Leander Lillerøj

Mit navn er Thomas Lillerøj, jeg er 48 somre, og for nogen bedre kendt som ”Eventkokken”.
Jeg har efter min læretid i 1992 været kok flere steder i Danmark samt Alsace i Frankrig. For mig er ærlighed i et køkken meget vigtigt, da man ikke kommer langt med at sælge varm luft, men at man er ærlig og forstående for de råvarer man bruger, samt bruger det der findes uden for vinduerne i nuet, hvor menuen skal laves.

Siden 2006 har jeg haft Eventkokken i Guldager, hvor vi har haft til huse i Guldager forsamlingshus. Grundet sklerose igennem næsten tyve år, bruger jeg til dagligt min kørestol, men trods det og med ”lidt” stædighed, så er det med stolthed, at jeg kan servere god mad for familiens gæster.