Skip to content

Kontoret har sommerferielukket, og vi er tilbage mandag den 8. august 2022. Du ønskes en rigtig dejlig sommer. På gensyn!

Tilmeld dig vores nyhedsmail
Madlavningskursus hos FOF Vest

Fra mælk til mad

Fra mælk til mad

Synes du, det er svært at finde hoved og hale i de officielle anbefalinger for mad til småbørn og alle de gode - og måske knap så gode - råd, du hører rundt omkring? Virker det uoverskueligt og utrygt for dig, at dit barn skal i gang med at spise mad? Er du og dit barn så småt i gang men oplever udfordringer og bekymringer på rejsen?

På dette kursus bliver du klædt på til at komme trygt fra start på dit barns madrejse - din ro vil smitte af på dit barn, så I sammen får skabt det bedste grundlag for gode madoplevelser med masser af madglæde og madmod.
Vi kombinerer teori og praksis, så du både bliver sat grundigt ind i de ernæringsmæssige anbefalinger for mad til de mindste og lærer at lave nem og lækker mad til dit barn.

Vi kommer blandt andet omkring:

  • Hvornår dit barn er klar til at begynde at spise
  • Hvordan du kan skabe rammer, der hjælper dit barn med at blive madglad og madmodig
  • Hvilken slags mad, det kan være godt at starte med
  • Hvilke madvarer, det anbefales at begrænse eller vente med til senere
  • Hvor meget og hvor ofte dit barn har brug for at spise
  • Hvad Baby Led Weaning er, og hvad der er af fordele og ulemper ved den tilgang.

På kurset vil der vil også være god tid til at få individuel vejledning omkring specifikke udfordringer eller bekymringer, du kan have om dit barns spisning.