Skip to content
Klaver - rytmisk og klassisk - FOF Vest

Klaver - rytmisk og klassisk

På dette hold har du mulighed for at udforske klaveret fra et rytmisk, klassisk eller kompositorisk perspektiv.

Underviseren Christian Jensen er konservatorieuddannet og spænder bredt i sin kunnen, og du får derfor mulighed for at sætte dit præg på undervisningens fokus.

 

Du bliver kontaktet af underviseren om dit endelige spilletidspunkt i nedenstående tidsinterval.
Der kan forekomme ændringer i tidsintervallet alt efter, hvor mange deltagere der tilmelder sig på holdet.

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Torsdag 19.09.2024 16:00-20:00 Vittenbergskolen, Ribe Christian Jensen
2 Torsdag 26.09.2024 16:00-20:00 Vittenbergskolen, Ribe Christian Jensen
3 Torsdag 03.10.2024 16:00-20:00 Vittenbergskolen, Ribe Christian Jensen
Se alle Se færre
Underviser

Christian Jensen

Jeg er musiker, komponist og uddannet musiklærer ved Vestjysk Musikkonservatorium. Jeg har mere end 30 års solid erfaring som klaver-, guitar-, og sammenspilslærer ved forskellige musikskoler bl.a. Esbjerg- og Tønder Kulturskole. 

Som nævnt er jeg glad for at komponere. Det har resulteret i musik inden for forskellige genre: Instrumental og vokal jazz, pop, funk og folk. Jeg har lavet indspilninger og haft bands med folk som Trine Gadeberg, Carsten Meinert, Martin Guldberg og Jonas Rendbo. Vi har optrådt på spillesteder som Fatter Eskil, Dexter, Marie Festival og Copenhagen Songwriters FestivalI 2005 startede jeg sangskriverklubben Songwriters Attic på Tobakken i Esbjerg.
Jeg har i øvrigt også stået for musikken til musicalen Troldmanden Fra Oz i 7-Kanten, Under The Same Sun i Esbjerg Teater og Skatteøen på Esbjerg Kulturskole.

Jeg spiller golf, interesserer mig for selvudvikling og rejser en del i Italien og interessere mig for italiensk sprog og kultur.