Skip to content
Musikundervisning hos FOF-Vest

Instrumental

Lær at eller bliv bedre til at spille et instrument

Vil du gerne spille musik sammen med andre? eller drømmer du om at lære at spille et nyt instrument? 

 

Du får her hos FOF Vest mulighed for at udfolde dit talent, lære og opleve glæden ved at spille musik, på et eller flere af vores kurser.

 

Under denne kategori kan du finde forskellige og blandede instrumenthold, hvor du kan lære noget mere og måske helt nyt samt udfolde dig musikalsk. Udbuddet af instrumentale hold på denne side kan variere fra sæson til sæson. Vi følger også de tendenser der er i øjeblikket i forhold til nye forskellige initiativer udefra.

 

Der tilbydes kurser for både dig som nybegynder og til dig som har spillet i flere år, og som måske også har mod på at spille sammen med andre og danne band/orkester. 

 

Hvordan foregår undervisning i specifikke instrumenter? 

I undervisningen i enkelte specifikke instrumenter får du i de enkelte forløb en smagsprøve på forskellige stilarter og musikgenrer. Du lærer teknik og at spille melodier. Alle kan deltage. 

 

Hvordan foregår undervisning i samspil? 

I undervisningen spilles der forskellige stilarter af musik sammen med andre musikelskere. Samspil giver dig muligheden for at forbedre og styrke dine færdigheder indenfor samspil, og i samspillet med andre bliver du en del af et fællesskab. 

 

Tilmelding til instrumentalundervisning i kommunerne Esbjerg, Varde og Fanø

Nedenfor kan du se alle vores musikkurser. Du kan her tilmelde dig kurserne. Hvis listen er tom, er det fordi, at vi for nuværende ikke tilbyder undervisning før næste sæson. 

Har du spørgsmål omkring instrumentalundervisning, er du velkommen til at kontakte vores undervisere via deres kontaktinformationer inde på de enkelte hold eller kontakt FOF Vest på telefon 7512 3805 eller e-mail tilmelding@fof-vest.dk

Filtrér