Skip to content

Vi er i fuld gang med at planlægge den kommende sæson med spændende kurser, foredrag, ture og rejser. Derfor er vores hjemmeside lidt tom i øjeblikket. Alle nye hold for næste sæson vil være tilmeldingsklar inden sommerferien.

Tilmeld dig vores nyhedsmail og få direkte besked
Økonomikurser i investering hos FOF-Vest

Investering i øjenhøjde

Investering i øjenhøjde

Investering kan være svært, og der er mange faldgruber. Der findes nogle få enkle grundregler, og hvis du kender dem, er du kommet langt i beslutningen om, hvad der er bedst for dig. Du bliver introduceret i disse grundregler, og med dem i hånden har du mulighed for selv at vælge, om det skal være enkeltaktier, obligationer eller investeringsforeninger, der er det rette for dig. Du vil ligeledes få værktøjer til at gennemskue bankernes rådgivning indenfor investeringer.

Dette foredrag er for begyndere og/eller til dem, som gerne vil have en bedre forståelse for at fastholde værdien af deres penge og få mest muligt ud af dem. 

John Andersen har beskæftiget sig med finansmarkederne igennem mange år som selvstændig finanskonsulent og opbygget en stor erfaring indenfor området.

Du vil også få det sidste nye syn på verdensøkonomien ved dette foredrag.