Skip to content

Kontoret har lukket fra og med uge 26 til og med uge 31. Vi er tilbage mandag den 9. august 2021. Du ønskes en rigtig dejlig sommer og på gensyn!

Online træning, bevægelse og motion hos FOF-Vest

Onlinekurser

Udfold dine interesser, lige meget hvor du befinder dig, med onlineundervisningen på Zoom

Deltag i undervisning, så du kan blive klogere, sundere og gladere og blive en del af nye fællesskaber, uanset hvor du befinder dig i verden. 

Onlineplatformen Zoom bliver brugt, til vores kurser. Platformen er testet og vores sekretariat har anbefalet, at vi benytter Zoom som vores onlineplatform – som er helt gratis for dig at bruge på både computer, tablet og smartphone. 

Du skal downloade platformen inden kursusstart. Læs mere om hvordan zoom virker, og hvordan du downloader programmet her - Vejledning i brug af platformen Zoom.

Har du en idé til vores næste onlinekursus? 

Vi arbejder på at udvide tilbuddet af onlineundervisning. Hvis du har ideer til onlinekurser, som du gerne vil deltage i, så kontakt forstander Gitte Flycht på gf@fof-vest.dk eller på tlf. 7512 3805

Tilmelding til onlinekurser 

Nedenfor kan du se vores onlinekurser. Du kan her tilmelde dig kurserne. Har du spørgsmål vedrørende vores onlinekurser, er du velkommen til at kontakte vores undervisere via deres kontaktinformationer inde på de enkelte hold eller kontakt FOF-Vest på telefon 7512 3805 eller e-mail tilmelding@fof-vest.dk

Filtrér