Skip to content
Hensynstagende sommeryoga og meditation hos FOF Vest

Hensyntagende sommeryoga og meditation - Lilly Julier

Et tilbud til dig, der ikke lige kan følge et alment hold pga. et handicap eller anden "skavank" i kroppen. Der undervises på små hold og individuel hjælp gives uden at gå på kompromis med yogaens uvurderlige tilbud til det "at være et menneske".

Meditation og yoga nidra går dybere. Det kan være en hjælp mod smerter og uro. Der tages udgangspunkt i den enkelte, og sammen hjælper vi hinanden med en god løsning netop for dig.

 

Medbring underlag, ekstra tæpper og puder samt varmt tøj.

Ring til mig, hvis du har spørgsmål på 2132 8137.

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Tirsdag 18.04.2023 10:45-12:40 FOF Kursuslokale, Bramming Lilly Julier
2 Tirsdag 25.04.2023 10:45-12:40 FOF Kursuslokale, Bramming Lilly Julier
3 Tirsdag 02.05.2023 10:45-12:40 FOF Kursuslokale, Bramming Lilly Julier
Se alle Se færre
Lilly Julier FOF-Vest's Lærerrepræsentant og underviser hos FOF-Vest
Underviser

Lilly Julier

To-årig uddannelse hos den danske yogapioner, Anne Lise Dresler.(1987) Derefter et et-årigt filosofi kursus samme sted. Anne Lise var tilknyttet Sivananda traditionen. Jeg var i mange år tilknyttet Sivananda traditionen og Patanjali Yoga Centre, Battle, UK. Her tog jeg et tre-årigt diplom. Jeg var tre uger i Rishikesh, Indien i Sivananda ashram. Jeg har et diplom i Ayurveda(sundhedssystemet, der hører sammen med yogaen), fra Dr. Vasant Lad, New Mexico USA. jeg har også været på workshops med Dr. Lad. Nu er jeg tilknyttet The Himalayan Tradition og Swami Rama’s lærere fra USA og London. Jeg var 5 uger i Swami Ramas ashram, Rishikesh, Indien. Jeg har lært noget sanskrit og haft lærere fra Århus Universitet og Univercity of London.

Jeg har en meget bred erfaring og stor viden indenfor yoga og meditation. Min inspiration er fra de store yoga mestre og yogaens filosofi og ikke mindst alle mine kursister, som giver mig så meget.