Skip to content
Sommeryoga hos FOF Vest

Sommeryoga - Lilly Julier

På disse hold er det primært de klassiske øvelser og åndedrættet, der er omdrejningspunktet. Jeg lægger vægt på ro og koncentration i timerne. Der er meget stor spændvidde, der er udfordringer på alle niveauer. Det du lægger i yogaen, er det du får ud af det. På et yogahold er alle lige, ingen er stjerner eller tabere.

Her er lidt om, hvad mine kursister siger:
"Yoga er selvforkælelse, kan ikke sammenlignes med noget andet, det skal opleves. Yoga giver en indre glæde og renselse. Giver plads til nye ideer og tanker. Så dejlig blid, alligevel udfordrende og hård. Jeg er afhængig af yoga og vil ikke undvære det. Jeg tør ikke holde op. Giver smertelindring og bedre søvn. Fællesskabet på et hold er så dejligt. Yoga er mit værktøj, lærer mig at kigge indad og lytte til kroppen. Det er som at dumpe ned i en lomme."

Medbring underlag, ekstra tæpper og puder samt varmt tøj.

Ring til mig, hvis du har spørgsmål på 2132 8137

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Mandag 17.04.2023 18:45-20:15 FOF Kursuslokale, Bramming Lilly Julier
2 Mandag 24.04.2023 18:45-20:15 FOF Kursuslokale, Bramming Lilly Julier
3 Mandag 01.05.2023 18:45-20:15 FOF Kursuslokale, Bramming Lilly Julier
Se alle Se færre
Lilly Julier FOF-Vest's Lærerrepræsentant og underviser hos FOF-Vest
Underviser

Lilly Julier

To-årig uddannelse hos den danske yogapioner, Anne Lise Dresler.(1987) Derefter et et-årigt filosofi kursus samme sted. Anne Lise var tilknyttet Sivananda traditionen. Jeg var i mange år tilknyttet Sivananda traditionen og Patanjali Yoga Centre, Battle, UK. Her tog jeg et tre-årigt diplom. Jeg var tre uger i Rishikesh, Indien i Sivananda ashram. Jeg har et diplom i Ayurveda(sundhedssystemet, der hører sammen med yogaen), fra Dr. Vasant Lad, New Mexico USA. jeg har også været på workshops med Dr. Lad. Nu er jeg tilknyttet The Himalayan Tradition og Swami Rama’s lærere fra USA og London. Jeg var 5 uger i Swami Ramas ashram, Rishikesh, Indien. Jeg har lært noget sanskrit og haft lærere fra Århus Universitet og Univercity of London.

Jeg har en meget bred erfaring og stor viden indenfor yoga og meditation. Min inspiration er fra de store yoga mestre og yogaens filosofi og ikke mindst alle mine kursister, som giver mig så meget.