Skip to content
Yoga og meditation hos FOF-Vest

Sommeryoga, yoga nidra og meditation for øvede

Dette hold er for dem, der kender til meditation og har dyrket det i flere år. Her går vi dybere ind i yogaen fra hatha til raja yoga. Vi arbejder efter den vediske tradition, hvor der bruges lyde, mantra og mudra. Teknikkerne er tusinder af år gamle og gennemprøvede gennem generationer. De har dybe virkninger, og pulsen kommer helt ned. Opbygningen følger den klassiske Patanjali tradition.

Medbring underlag, ekstra tæpper og puder samt varmt tøj.

Ring til mig, hvis du har spørgsmål på 2132 8137.

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Mandag 17.04.2023 16:30-18:25 FOF Kursuslokale, Bramming Lilly Julier
2 Mandag 24.04.2023 16:30-18:25 FOF Kursuslokale, Bramming Lilly Julier
3 Mandag 01.05.2023 16:30-18:25 FOF Kursuslokale, Bramming Lilly Julier
Se alle Se færre
Lilly Julier FOF-Vest's Lærerrepræsentant og underviser hos FOF-Vest
Underviser

Lilly Julier

To-årig uddannelse hos den danske yogapioner, Anne Lise Dresler.(1987) Derefter et et-årigt filosofi kursus samme sted. Anne Lise var tilknyttet Sivananda traditionen. Jeg var i mange år tilknyttet Sivananda traditionen og Patanjali Yoga Centre, Battle, UK. Her tog jeg et tre-årigt diplom. Jeg var tre uger i Rishikesh, Indien i Sivananda ashram. Jeg har et diplom i Ayurveda(sundhedssystemet, der hører sammen med yogaen), fra Dr. Vasant Lad, New Mexico USA. jeg har også været på workshops med Dr. Lad. Nu er jeg tilknyttet The Himalayan Tradition og Swami Rama’s lærere fra USA og London. Jeg var 5 uger i Swami Ramas ashram, Rishikesh, Indien. Jeg har lært noget sanskrit og haft lærere fra Århus Universitet og Univercity of London.

Jeg har en meget bred erfaring og stor viden indenfor yoga og meditation. Min inspiration er fra de store yoga mestre og yogaens filosofi og ikke mindst alle mine kursister, som giver mig så meget.