Skip to content
Lær at tale engelsk med FOF-Vest

Engelsk

Engelskundervisning

Hi! Engelsk er et af de mest talte sprog og kan bruges i store dele af verden. Du vil blive undervist af erfarne og kompetente undervisere her på aftenskolen, som med deres undervisningserfaring kan hjælpe dig godt på vej til at lære det engelske sprog. Engelskkurset er til dig som gerne vil arbejde i udlandet, på rejse eller ferie, og skal bruge engelsk i dagligdagen m.m. 

Undervisningen foregår i en eller flere af vores kommuner i Esbjerg, Varde og Fanø.

Hvordan foregår undervisning i sproget engelsk? 

I undervisningen arbejdes der med grammatik, forståelse, oversættelse, udtale samt udvidelse af ordforråd. Til undervisningen har du mulighed for at stille spørgsmål til underviseren. Du er i fællesskab med andre kursister, som deler samme interesse og ønske om at lære sproget. Forløbet bliver tilpasset til den enkeltes niveau, så du får det optimale ud af engelskundervisningen.

Hvilket niveau skal jeg vælge? 

Der er flere niveauer at vælge imellem. Undervisningen er både for dig, der har kendskab til sproget, men også for dig, som er helt nybegynder. Vi har engelskundervisning for alle.  

Du er også meget velkommen til at kontakte den enkelte underviser for at høre nærmere om niveauet på et hold – se info inde på holdet eller kontakt FOF Vest.

Tilmelding til engelske sprogkurser i kommunerne Esbjerg, Varde og Fanø

Nedenfor kan du se alle vores kurser i engelsk. Du kan her tilmelde dig kurserne. Hvis listen er tom, er det fordi, at vi for nuværende ikke tilbyder undervisning før næste sæson. 

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte vores undervisere via deres kontaktinformationer inde på de enkelte hold eller kontakt FOF Vest på telefon 7512 3805 eller e-mail tilmelding@fof-vest.dk

Filtrér